Yüksek Hızlı İnternette Yalın Dönemi

 Yüksek Hızlı İnternette Yalın Dönemi

Yalın internet sabit telefon hattı koşulu bulunmadan, yalnızca modem kurulumu ile sağlanan evde internet hizmetidir. Bu teknoloji, aboneleri kullanmadıkları telefonun faturasını ödemekten kurtarırken internet kurulum sürecinin de daha hızlı olmasını sağlıyor.

Yalın internet kurulum süreci

Yalın internet kurulumu oldukça hızlı ilerler. Öncelikle başvurunuzu internetten, çağrı merkezinden veya mağazalardan yapabilirsiniz. Daha sonrasında, birkaç gün içerisinde, başvuru yaptığınız telekomünikasyon şirketi çalışanları modem kurulumu için evinize ya da iş yerinize gelecektir.

Fakat öncesinde sizinle irtibata geçilecek ve randevu oluşturulacaktır. Randevu verdiğiniz gün ve saate modem kurulumunuz yapılır. Bu işlem yaklaşık yarım saat sürer ve internet kullanımına kurulumdan sonra başlayabilirsiniz.

Yalın internet hızları düşük müdür?

İnternet hizmetlerinin telefonlu ya da telefonsuz yani yalın olup olmaması hızıyla alakalı değildir. Yani tüm internet teknolojileri yalın olarak da sunulabiliyor. Bulunduğunuz bölgede hangi altyapı mevcutsa ya da siz hangi hızda internet kullanmak istiyorsanız (altyapınız uygunsa) yalın internette de kullanabilirsiniz.

Yalın internet kurulumu yapılırken yüksek hızlı internet kullanacaksanız eğer o hızları destekleyen modeme ihtiyacınız var. Modemler destekledikleri altyapıya göre değişkenlik gösterir. Siz de kendi modeminizin hangi hızları desteklediğini kullanım kılavuzundan ya da internetten öğrenebilirsiniz.

Yüksek hızlı internet kullanmak istiyor ve modeminiz desteklemiyorsa operatörlerden modem temin edebilirsiniz.

TurkNet’in sunduğu Zyxel VMG8623-T50B modem de hem ADSL hem de VDSL bağlantı türünü destekliyor. Faturanıza ek taksitle ya da peşin alabilirsiniz. Zyxel modem ile performansı geliştirilmiş internetin keyfini çıkarın.

Yalın İnternet Kullanım Kotası ve Taahhüt Şartları

Yalın internet aboneliklerinde kullanım kotası ve taahhüt süresinde belirleyici etken kurulumun yalın internet sistemi ile yapılıyor olması değildir. Bu daha çok satın aldığınız paketle ilgilidir. Günümüzde internet bağlantı hızları 4 mbps ve 100 mbps arasında sunulmakta, kullanıcı kotası ise 20 GB ve limitsiz arasında değişkenlik göstermektedir. Taahhütnamelerde ise 12 ya da 24 ay abonelikte kalma sözü talep edilmektedir.

Fakat kullanım kotanız, bağlantı hızınız ve taahhüt süreniz genel olarak paket fiyatınızı belirler. Çoğu şirket kampanyalı fiyatları uygularken taahhüt yani abonelikte kalma sözü istemekte ve paket fiyatına göre kota ve bağlantı hızına sınırlama getirmektedir.

TurkNet’in sunduğu Özgür İletişim paketi gibi internet paketlerinde ise bu koşullar kullanıcı odaklı olarak sunuluyor.

TurkNet yalın internet paketi

TurkNet şirketinin sunduğu Özgür İletişim Paketi yalın internette yüksek hızlar sunuyor. Günümüzün en iyi fiyat performans paketini sunan TurkNet bu paketle Türkiye’nin en hızlı bağlantılarından birini evinize getiriyor. Aynı zamanda abonelere herhangi bir kullanım sınırı getirmeyen yani tamamen sınırsız olan bu paket taahhüt de talep etmiyor.

Yani TurkNet Özgür İletişim paketinde en hızlı interneti, sınırsız bir şekilde kullanabilir dilediğiniz zaman aboneliği sonlandırabilirsiniz. Ayrıca hizmeti beğenmediğiniz takdirde de ilk 30 gün içerisinde %100 para iadesi alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu