Ucuz League of Legends RP Nereden Alınır?

 Ucuz League of Legends RP Nereden Alınır?

League of Legends, ülkemizde ve dünyada en çok oynanan Moba türü strateji oyunudur. Şu anda bir araştırma yapılsa; Çıktığı günden beri halen daha kesintisiz bir şekilde oynayan oyuncu sayısı oranında, en yüksek oranı muhtemelen LoL ile yakalayabiliriz.

League of Legends’ın bu kadar sevilmesinin ve oynanmasının yanı sıra oyuncular LoL’ün mağazasından sürekli olarak alışveriş yapmaktadırlar. Bu alışverişlerinde kullandıkları 2 tür para birimi bulunmaktadır, birisi Mavi Öz, birisi de LoL RP yani Riot Points olarak geçmektedir.

Oyun içerisinde bu “Mavi Öz” oyun oynayarak, görevler tamamlanılarak kazanılabilmektedir ancak RP’yi, oyuncular satın almaktadırlar. Kısacası Riot Points, gerçek paranın oyun içerisindeki bir paraya dönüştürülmesi anlamına gelmektedir. 

Kopazar.com’da indirimli bir şekilde LoL RP satışı yapmaktadır. Aslında 15 senedir e-pin ve oyun sektörüne hizmet veren Kopazar, neredeyse bütün oyunlar için indirimli e-pin satışı gerçekleştirmektedir. Peki Kopazar’dan ucuz LoL RP nasıl alınır?

Kopazar İndirimli RP Satın Alma Rehberi

Kopazar.com üzerinden indirimli bir şekilde uygun fiyata LoL Riot Points sahibi olabilirsiniz. Kopazar’dan alışveriş yapmak çok kolay! Site kullanıcı deneyimine uygun şekilde tasarlandığı için Kopazar üzerinde aradığınız ürünü kolayca “Arama” kutusundan arayabilir ve satın alabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra zaten sitenin yönlendirmelerini takip ederek e-pin kodunuza kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Yine de sizler için Kopazar.com üzerinden nasıl alışveriş yapabileceğinizi kısaca anlatalım:

  1. Kopazar.com’a giriş yapıyoruz ve üyeliğimiz yok ise kolayca yeni bir hesap oluşturuyoruz.
  2. Hesap oluşturduktan sonra hangi üründen, ne kadar tutarlı bir paket satın alacaksak ona göre siteye bakiye yüklüyoruz.
  3. Bakiye yükledikten sonra örnek vermek gerekirse; LoL RP alacaksak Kopazar’ın RP sayfasına(kopazar.com/league-of-legends-riot-point) giriş yapıyoruz ve almak istediğimiz seçeneğin yanındaki “Satın Al” butonuna basıyoruz.
  4. Satın Al butonuna bastıktan sonra satın alma işlemi gerçekleşiyor ve e-pin kodumuzu almak için sitenin yönlendirmelerini takip ediyoruz.
  5. Ardından hangi oyuna ait bir e-pin aldıysanız, ona göre kodunuzu hesabınıza tanımlıyorsunuz ve başarılı bir şekilde alışverişinizi tamamlıyorsunuz.

LoL RP Fiyatları

Tabi ki oyuncular indirimli ve ucuz RP satan adresleri aradıkları kadar da LoL RP fiyatlarını da merak etmektedir. Peki Kopazar’da LoL RP fiyatları nasılmış hemen bakalım:

  • 400 RP 24 TL, 
  • 840 RP 50 TL, 
  • 1780 RP 100 TL, 
  • 6450 RP 335 TL, 
  • 12800 RP 620 TL

olmak üzere bu makalenin yayımlandığı tarihlerde Kopazar.com üzerinde LoL RP fiyatları bu şekildedir.

Sizler de indirimli ve uygun fiyatlarla RP sahibi olmak ve League of Legends’da istediğiniz içeriklere ucuza sahip olmak istiyorsanız Kopazar.com üzerinden RP’nizi satın alabilirsiniz. Üstelik Kopazar’da yapacağınız alışverişler ile ekstra da bonus kazanabilir, diğer alışverişlerinizde ekstra indirim sahibi olabilirsiniz!

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu