Whatsapp Toplu Mesaj Programı

 Whatsapp Toplu Mesaj Programı

Son yıllarda popülaritesi hızla artan anlık sohbet uygulaması Whatsapp üzerinden toplu mesaj göndererek geniş kitlelere ulaşabilir, satış veya ürün tanıtımları yapabilirsiniz.

Teknoltan Bilişim firması tarafından hazırlanan Whatsapp toplu mesaj programı ile sadece bir kaç dakika içerisinde binlerce kişiye mesaj yollamanız mümkün.

Üstün alt yapısı sayesinde mesajlarınız belirlediğiniz telefon numaralarına anında gider ve spam gibi olumsuzluklarla karşılaşmazsınız. Programın kullanımı oldukça kolaydır, numaraları rehbere eklemeden toplu mesaj atabilirsiniz, hem zamandan tasarruf edersiniz hemde programı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ayrıca Teknoltan firması ile iletişime geçerek Whatsapp toplu mesaj programını kendi sisteminize entegre edebilir böylece çok daha profesyonel ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun için hemen 0422 311 13 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir size özel hazırlayacağımız programla mesajlarınızı etkili bir şekilde gönderimini sağlayabilirsiniz.

Programın en büyük özelliğinden birisi de sınırsız bir şekilde mesaj atmasıdır. Günün her saati her hangi bir kısıtlama olmadan Whatsapp sınırsız toplu mesaj atma özelliğini kullanarak doğru hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizin aktif olduğu saatleri belirleyin, reklam kampanyanızı hazırlayın ve Teknoltan Whatsapp toplu mesaj programı üzerinden mesajlarınızı gönderin, işte milyonlarca kişiye ulaşmak bu kadar kolay ve basittir.

Rekabeti yüksek olan sektörlerde, hedef kitlenize ulaşmakta zorluk mu çekiyorsunuz, televizyon ve sosyal medya reklamları bütçenizi aşıyor mu? Doğru kitleye ulaşmak için düşük maliyetlerle reklam çalışmasını Whatsapp toplu mesaj programı ile yapmanız mümkün üstelik haftalık 29 TL deneme paketi ile programı deneyebilirsiniz.

Bu fırsattan herkes yararlansın diye Teknoltan firması kredi kartı, havale ve EFT ödeme kanallarını sizlere sunuyor. Satışlarınızı arttırmak ve yüksek kazançlar sağlamak için “ademocut.com adresini ziyaret ederek online olarak Whatsapp toplu mesaj sistemini hemen satın alabilirsiniz.

Teknoltan’ın deneyimli ekibi sayesinde 7/24 teknik destek alarak sorularınıza anında yanıt bulabilirsiniz. Gerek satış öncesi gerek satış sonrasında size özel müşteri temsilciniz ile iletişime geçebilir, merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

Whatsapp Toplu Mesaj Programı Hakkında Merak Edilenler

Programın ara yüzü oldukça kolay kullanıma sahiptir, programı çalıştırdıktan sonra bir kaç dakika içerisinde mesaj gönderimine başlayabilirsiniz. 3 ana bölümden oluşan programda mesajın gönderileceği numaraları yükleyin, mesajınızı hazırlayın ve gönderim süresini belirleyin işte hepsi bu!

Teknoltan’ın hazırladığı bu eşsiz program ile mesajlarınızın hangi numaralara başarılı bir şekilde gönderildiğini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz, böylece bir sonraki reklam çalışmasını daha profesyonel ve doğru bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkün olur, bitmedi!

Mesajları istediğiniz süre zarfı içerisinde zamanlı bir şekilde göndermeniz de mümkün. Çağın pazarlama teknolojisine ayak uydurmak ve rakiplerinizin gerisinde kalmamak için Teknoltan Whatsapp toplu mesaj programını mutlaka deneyin.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
  • fatih şentürk dedi ki:

    Uzun zamandır kullandığım bir yazılım gerçekten firma programın hakkını veriyor.

Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu