Sepetli Vinç Ürünlerinde Kiralama Koşulları

 Sepetli Vinç Ürünlerinde Kiralama Koşulları

Sepetli vinçler firmaların ihtiyaçlarına yönelik kiralama hizmeti veren işletmemizde hazır halde bulunmaktadır. Her iş alanına uygun şartlarda farklı modeller filomuzda yer alır.

Tek yapmanız gereken kendi iş yükünüze uygun kapasite ve boyut aralığındaki ürünler hakkında fiyat açısından anlaşma sağlamaktadır. Piyasa geneline bakıldığında sunduğumuz fiyat seçenekleri bir hayli uygundur.

Kiralık sepetli vinç seçenekleri istenilen model ve çeşitlilikte kolaylıkla sağlanmaktadır. Vinç seçiminde belirleyici en önemli iki unsur uzanabilme mesafesi ve tonajdır.

Bu hususlar doğrultusunda farklı ürünler üretilmekte ve filomuzda da istenilen özelliklere çözüm sağlayacak çeşitleri yer almaktadır.

Sepetli vinçler 1 metre uzunluğa erişim sağlayacak özelliklere sahip modellerden başlayarak 20, 30, 45, 53, 60, 65, 68, 70 ve 80 metreye varan farklı ürünlere uzanmaktadır.

Vinç Seçiminde Belirleyici Unsurlar

İşletmenizin devam eden ya da henüz başlamamış olan faaliyetleri için tercih edeceğiniz vinç modelleri hakkında sizlere önemli bilgiler aktarmak istiyoruz.

Bahsi geçen kiralık vinç seçeneklerinden herhangi bir tanesini seçerken ne gibi detaylara dikkat etmeniz gerektiğiniz bilmiyorsanız yazımız sonrasında bir hayli bilgi edinmiş olacaksınız.

Öncelikle tercihinizi çalışacağınız yerin yüksekliğini göz önüne alarak yapmanız gerekmektedir.

Çalışma alanına yetişebilecek yüksekliğe sahip bir vinç seçmeniz işlerinizin kolay ve hızlı yürümesini sağlamaktadır.

Örneğin 20-25 metre aralığında uzunluğa sahip kiralık sepetli vinç seçenekleri yaklaşık olarak 3,5 ton ağırlığı kaldırabilen kamyonlarla kolay taşınır.

Şehir içi işler için bu tür makineler son derece ideal bir kullanım sağlar. Dar sokaklarda, binaların arasında veya az yüksekliğe sahip alanlarda seçiminiz bu tür vinçlerden yana olabilir.

Daha Uzun Mesafelerde Vinç Seçimi

İşiniz gereği 20-25 metre sizler için yetersiz kalıyorsa diğer vinç kiralama hizmetlerimize de göz atabilirsiniz. 30 metre yüksekliklerde kullanılabilecek makineler 7,5 ton taşıma kapasiteli hafif kamyonlar ile taşınabileceği için çalışma alanı bakımından sizler için uygundur.

Bu uzunluk yetersiz kalıyor ise 45 metrelik vinçler 15 ton ağırlığında olacağı için kamyon tercihi de bu yönde yapılmalıdır.

Makinelerin kiralanmasından önce dikkat etmeniz gereken bir unsur da çalışma alanında makinelerin kurulacağı alanın kaç ton başara dayanıklı olduğunun tespit edilmesidir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu