PUBG Yeni Özellikleri

 PUBG Yeni Özellikleri

Dünyanın en popüler oyunları arasında bulunan PlayerUnknown’s Battelgrounds yeni özellikleriyle Android ve İOS cihazlar için geliştirilen PUBG Haziran 2018 sonrasında çok daha ilgi çekici bir yapıya kavuştu. Pek çok oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen silah kaplamaları sağlanırken birincil şahıs açılı görüş imkânı da artık sağlandı.

Royale Pass Olacak

PUBG mobil oyunu için beklenen haftalık ve günlük görevler Royale Pass ile geldi. Artık tüm oyuncular bu görevleri tamamlayarak puan kazanabilir ve sonrasında seviye atlayabilir. Belirli sayıda görevin başarıyla tamamlanması durumunda ise PUBG özel ödüllerinin kazanılması da söz konusu olacak.

Ayrıca oyuncular tarafından istenmesi halinde görevle elde edilen çeşitli içeriklerin doğrudan satın alınması da mümkün olacak.

Royale Pass uygulaması geliştirilirken aynı zamanda PC versiyonunda var olmaya devam eden FFP modu yeni güncellemeyle birlikte PUBG mobil içinde geçerli oldu.  Her uygulama özelinde güncellemeyle birlikte kullanım mümkün olabilecek.

Alan ve Silah Yenilikleri Neler?

PUBG güncellemesiyle kaynak ve hava paketlerinin 3 kat fazla olabilmesi sağlanırken çok daha oyuncunun olduğu haritalarda küçültme söz konusu olacak. Dar alan kullanımı olarak da bilinen bu özelliğin yanı sıra yeni silah kaplamaları gelmeye devam ediyor.

Oyunlarda yapılacak işlemlerle kaplamalar elde edilecektir. Sonrasında silahlar için uygulaması olacaktır. Çok daha keyifli bir hale gelen PUBG oyunu aynı zamanda şu anda en çok oynanan savaş oyunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sahip olduğu çeşitli özelliklerinin yanında kusursuz altyapısı da oyun severlerin en başarılı bulduğu özelliklerden.

Oyun içinde gerçekleşen kaplamaların silahlara uygulanmasının dışında oyundaki tüm silahların görülebilecek bir cephanelik de yeni güncellemeyle eklenmiş durumda. Silahlara ait özelliklerin olması da çok daha kolay bir şekilde işlemlerin yapılabilmesini sağlayacak. Oyuncular tarafından kullanılan dükkân ise bir kez daha geliştirildi.

Paraşütler başta olmak üzere silahlar ve avatarlar birlikte çeşitli yeni unsurların eklendiği dükkân bir hayli genişletildi. Oyuncular bu öğelere sahip olarak kullanabilirken istenmesi durumunda arkadaşlarına da hediye edebiliyor. Böylelikle birtakım olarak dükkân kullanımı PUBG için mümkün oluyor. Yeni güncellemelere sahip olan PUBG Mobil hem Android hem de İOS sistemli akıllı telefon ve tabletler için uygun durumda.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu