Program Olmadan Facebook’tan Video İndirmek Mümkün Mü?

 Program Olmadan Facebook’tan Video İndirmek Mümkün Mü?

Sosyal medya platformları denildiği zaman ilk akla gelen seçeneğin Facebook olduğunu hemen herkes kabul eder. Dünya üzerinden 1,5 milyardan fazla kullanıcısı olan Facebook’un ülkemizdeki kullanıcı sayısının ise 40 milyondan fazla olduğu tahmin edilmektedir.

Bu rakamlar dikkate alındığında Facebook üzerinden yapılan paylaşımların sayısının çok daha fazla olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Gün içinde yüz milyonlarca paylaşım bu platformdan yapılır ve bunların önemli bir kısmı videolardan oluşur. Bu videolardan bazılarını hepimiz indirmek istemişizdir. Bunun için farklı yol ve yöntemler de araştırmışızdır.

Peki, Facebook’tan video indirmenin en kolay yolu nedir? Özel bir yazılım ya da program olmadan Facebook’tan video indirilir mi? Bu soruların cevabı, yazımızın devamında yer almaktadır.

Programsız Facebook’tan Video İndirme

Facebook’tan video indirme denildiği zaman önünüze çok sayıda seçenek gelir. Bu seçeneklerin önemli bir kısmının program ya da benzeri özel bir yazılım ile yapıldığını söylemek yanlış olmaz. Fakat bunların haricinde programsız video indirme seçenekleri de vardır.

Programsız Facebook’tan video indirme seçenekleri incelendiğinde, bunların arasında ciddi bir farklılık olduğu söylenebilir. Söz konusu yöntemlerin genelinin, sizi zorlayacak yönleri olduğu söylenebilir.

Örneğin; bazı yöntemleri kullanmak için ücret ödemeniz gerekir. Başlangıçta sınırlı sayıda indirme işlemini ücretsiz yapmanıza izin veren ve daha sonra ücret talep eden indirme yöntemleri de vardır.

Program olmadan Facebook’tan video indirme için kullanılan yöntemlerin bir kısmı ise sınırlı sayıda video için izin verir. Ya da indirme yapabilmek için mutlaka siteye kayıt olmanız ve hatta telefon ile hesabınızı doğrulamanız dahi istenebilir.

Bütün bunlar ise oldukça can sıkıcı durumlardır. Sizlerin istediği, video linkini dışında hiçbir bilgi vermeden indirme yapmaktır. Peki, bu şekilde bir kolaylık sunan site var mı? Evet, var.

FBVideox ile Program Olmadan Facebook’tan Video İndirme

FBVideox, sizin beklentilerinize göre hizmet veren bir sitedir. https://ademocut.com adresinden giriş yapacağınız site üzerinden özgürce video indirebilirsiniz. Buradan video indirmek için herhangi bir program ya da özel yazılım indirmenize gerek yoktur. Sadece video linki ile gelerek burada video indirmeniz mümkündür. Bunun için siteye üye olmanız ya da ücret ödemeniz gerekmez. Yapmanız gereken işlemler şu şekildedir:

  • Siteye giriş yapın.
  • İlgili bölüme Facebook videosu linkini yapıştırın.
  • “İndir” butonuna basın.

Bu işlemlerin ardından, internet hızınıza ve videonun büyüklüğüne göre kısa bir sürede indirme işlemi tamamlanacaktır. Böylece beğendiğiniz videoları telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan, internet olmadan da izleyebileceksiniz.

FBVideox Avantajları

FBVideox, kullanıcı gizliliğine son derece önem veren bir platform olarak dikkat çeker. Söz konusu siteden indirme yapabilmek için herhangi bir bilginizi (mail, telefon, isim vb.) vermenize gerek yoktur. Bunun dışında sistem tarafından size ait hiçbir bilgi kayıt altına alınmaz.

Yani indirme işlemini sizin yaptığınız kesinlikle belli olmaz. Anonim olarak indirme işlemini yapmış gibi gözükürsünüz. Böylece daha farklı sorunların önüne de geçmiş olursunuz.

FBVideox sitesi üzerinden istediğiniz kadar indirme yapabilirsiniz. Programsız ve eklentisiz olarak bu işlemi yaparken herhangi bir sınırlama söz konusu değildir. Bunun haricinde ise FBVideox tarafından size sunulan farklı bir seçenek daha vardır.

Eğer site üzerinden yaptığınız, programsız indirmelerden memnun olursanız, eklenti seçeneğini de deneyebilirsiniz. Google Chrome tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti, sürekli indirme yapanlar için geliştirilmiştir. Tekrar vurgulamak gerekirse, söz konusu eklentiyi kullanmanız kesinlikle zorunlu değildir. Bundan dolayı burada bahsedilen işlemlerin sadece isteğe bağlı olduğunu unutmayın.

FBVideox Tarayıcıma Nasıl İndiririm?

FBVideox tarafından geliştirilen eklentiyi Google Chrome tarayıcısına indirmeniz ve buraya kurmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra eklenti otomatik olarak aktif olacaktır.

Böylece Facebook üzerinde gezerken, gördüğünüz videoların üzerinde indirme butonu çıkacak. Evet, yanlış okumadınız. Daha siz indirmeye karar vermeden, videonun hemen kenarında bir buton çıkacak.

İndirmek istediğiniz videodaki bu butona bastığınızda, indirme işlemi başlayacaktır. Basmaz iseniz, indirme işlemi başlamayacak ve indirme yapılmayacaktır. Dolayısıyla da bu yöntem ile çok daha hızlı bir şekilde indirme işlemini yapabilirsiniz.

FBVideox tarafından size sunulan özgürlük dikkate alındığında, program olmadan Facebook’tan video indirme seçenekleri arasında özel bir yeri olduğu söylenebilir. Söz konusu yöntem sayesinde en özel videoları bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu