P10 Led Panel Kullanım Alanları Nelerdir?

 P10 Led Panel Kullanım Alanları Nelerdir?

Yüksek verimli com modelleri spot ışığı olarak kullanılabilen led aydınlatma ürünleridir. Bu ürünler elektrostatik toz boya kaplı alüminyum enjeksiyon gövde ile elde edilmektedir. Taş yünü ve alçıpan tavan sistemlerine uygun olarak montaj edilmektedir. Elektriksel özelliklerine bakıldığında ise sabit akım çıkışlı olan bu paneller yüksek verimliliğe sahip led sürücüler kullanmaktadır. Şebeke gerilimlerinde yer alan dalgalanmalardan etkilenmemektedir.

Sabit ışık sağlayan etkin güç faktörü bu şekildeki gerilimlerde düzeltme sağlamaktadır. Yüksek verimli ve uzun ömürlü olan bu led paneller, yüksek renksel geri verim indeksine sahip olmaktadır. Amatür ömrü boyunca da sararma ve renk değiştirme de yapmamaktadır. Yüksek ışık geçirgenliğine sahip olan bu modeller homojen yayılıma sahiptir. Opal PMMA optik kapak kullanımları ile de oldukça avantajlı modeller olmaktadır.

Opsiyonları arasında P10 led panel modellerinde DALI uygulaması görülüyor. 3 saate kadar acil durum aydınlatma ünitesi devreye girmektedir. Bu modellerin ışık dağılım eğrisi oldukça avantajlı kullanımlar oluşturmaktadır. Çok fazla enerji kullanmamasına rağmen oldukça yüksek bir ışık verimi ortaya çıkarmaktadır. Bu modellerin kullanım alanları da oldukça geniş olmaktadır. Bunların arasında mağazalar, oteller, toplantı salonları, restoran ve kafeteryalar, banyolar yer almaktadır. İnce yapıları ile oldukça şık kullanımlara sahip olan bu modeller yüksek verim sağlamaktadır. Sıva üstüne montaj edilmeleri daha uygun olacaktır. Armatüre uygun bir tavan yeri açılmaktadır. Armatür gücüne uygun güç sürücüsü takılırken + ve – yönlerine dikkat edilmelidir.

Siyah kablosu – yönü kırmızı kablosu + kısmı belirtmektedir. Kullanım alanlarında temizliğinde yanıcı ve aşındırıcı kimyasalların kullanılmamasına özen gösterilmelidir. Nemli bir bez kullanarak temizlikleri yapılmalıdır. Ancak enerji altında olduğunda temizliklerinin yapılması uygun olmayacaktır. Kullanımları sırasında çevre sağlığını ve insan sağlığını tehlikeye sokabilecek herhangi bir durum söz konusu olmayacaktır. Periyodik bakım gerektirmeyen P10 panel modelleri kullanılmaktadır. Ürünlerin genel özellikleri arasında gün ışığı ve beyaz ışık yansıtabilme özellikleri bulunuyor. 50000 saat gibi bir led ömrü olan bu modellerin genel olarak çalışma gücü için 12 W enerji gerekli olmaktadır.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu