Normalleşme Sürecinde Yeni Girişiminiz Hayat Bulsun

 Normalleşme Sürecinde Yeni Girişiminiz Hayat Bulsun

Covid-19 salgını ile birlikte çok sayıda büyük, orta ya da küçük ölçekli işletme ekonomik faaliyetlerini durdurmak zorunda kalmıştı. Pek çok sektörün etkilenmesine ve faaliyetlerinin büyük sekteye uğramasına neden olan salgının ardından çalışma modelleri de değişmeye başladı.

Salgının yoğun olarak yaşandığı ilk dönemlerde esnek ya da evden çalışma sistemine geçenler ticari faaliyetlerine devam edebildi.

Normalleşme süreci ile birlikte ise halihazırda var olan iş yerleri ve şirketler önemli hijyen tedbirleriyle ofis çalışmasına geçmeye başladı.

Bu işletmelerin yanı sıra şirket kurma ve fikirlerini hayata geçirme hayallerini pandemi süreci boyunca erteleyen girişimciler de artık isteklerini gerçekleştirebiliyor.

İster geleneksel bir ofisle isterseniz de İstanbul sanal ofis ya da herhangi bir şehirdeki sanal ofis hizmetlerinden yararlanarak ticari faaliyetlerinize başlayabilirsiniz.

Normalleşme sürecinde yeni girişiminizi nasıl hayata geçireceğiniz konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız içeriğimizi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Esnek Çalışma Modeli

Normalleşme sürecinde yeni bir girişimde bulunanların başarılı olmak için bu sürecin şartlarına ayak uydurması gerekiyor. Yalnızca bu süreçte değil gelecekte de sürdürülebilir bir başarı elde etmek için öncelikle çalışma modelini şekillendirmek şart.

Çoğu şirketin pandemi boyunca evden çalışma modelini uygulamaya geçmesi, çalışma modelinin değişmesine giden yoldaki en önemli adımlardan biriydi.

Yeni bir kolektif bilincin başlamasının ardından ekip ilişkileri ve iş dengeleri de yeniden yorumlandı. Bu anlamda, hangi sektör olursa olsun yeni bir şirket kuracaksanız esnek çalışma modelini

uygulayabilirsiniz. Geleneksel çalışma modellerinin özellikle salgın döneminde ekonomik çıkmaza sürüklediği üzerinden yola çıkarak ilerleyen dönemler için şirketinizi kurmadan önce evden çalışma (home office) ve esnek çalışma modellerini benimseyebilirsiniz.

Bu sayede geleceğin iş dünyasında var olma şansınız da çok daha artar. Sanal ofis ve hazır ofisler de esnek çalışma modelini uygulamak isteyen yeni girişimler için idealdir.

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret

Pandemi süreci boyunca tüketim alışkanlıkları oldukça büyük bir değişim gösterdi. Tüketici davranışlarının dijital dünyaya doğru kayması yeni girişimciler için de önemli; marka ve dijital pazarlama stratejisini bu yönde doğru planlayan girişimcilerin uzun vadede başarılı olma olasılığı artıyor.

İş modellerinin e-ticarete uygun hale getirilmesi de önemli noktalardan biri. Dijital pazarlama çözümleri ile birlikte hedef kitleye ulaşmak pandemi sonrası normalleşme sürecinde ticari faaliyetleri devam ettirmenin ve artırmanın en kolay yollarından biri haline geldi.

E-ticaret siteleri ve sosyal medya platformları hem dijital pazarlamanın hem de satış yapmanın önünü açıyor.

Sanal Ofis Hizmetinden Yararlanın

Normalleşme sürecinde değişen çalışma modelleri ile sanal ofis firmalarının önemi bir kat daha arttı. Şirket kurma hayallerini pandemi sonrasına saklayanlar yeni girişimlerini sanal ofis İstanbul ve diğer şehirlerdeki sanal ofis alternatiflerini değerlendirerek kurmayı planlıyor. Özellikle freelance ve home office gibi esnek iş modellerini çalışma hayatına entegre edenler için sanal firma oldukça avantajlı.

Yeni girişimlerin yasal olarak ticari faaliyetlerde bulunabilmek için müşterilerine fatura

kesme zorunluluğu vardır. Bunun içinse öncelikle şirket kurmak ve yasal adres edinmek gerekir.

Pandemi sürecinde de görüldüğü gibi geleneksel ofisler ve iş yerleri ticari faaliyetlerin sekteye uğramasına neden olabiliyor. Bu anlamda, ucuz sanal ofis hizmeti veren firmalardan yararlanmak mümkün.

Şirket kurulumu için gerekli olan yasal adres kullanımına izin veren sanal ofisler, freelance ya da uzaktan çalışmak isteyen yeni girişimcilerin kurtarıcısı oluyor.

Uygun sanal ofis fiyatları ve hizmetleri inceleyerek normalleşme sürecinde uzun vadede başarılı olabileceğiniz girişiminizi hayata geçirebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu