Monster Huma Serisi İş Bilgisayarları ile Verimliliğinizi Arttırın

 Monster Huma Serisi İş Bilgisayarları ile Verimliliğinizi Arttırın

İş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz, yalnızca adıyla değil fiziksel yapısı ve ağırlığıyla da taşınabilir sıfatını hak edecek bir bilgisayar almayı planlıyorsanız, Huma serisi Monster notebook modelleri size hitap ediyor. Gümüş renkli H4 V2.1 ve H4 V2.1.1, siyah renkli H4 V2.2 ve H4 V2.2.1 bilgisayar modelleri, yüksek performanslı donanıma ihtiyaç duyan uygulamaları sorunsuz şekilde kullanabilmenize olanak veriyor.

Hem Taşınabilir Hem de İşlevsel Modeller

İş dünyasında mobilitenin önem kazandığı ve akıllı cep telefonlarının, işlevsellik noktasında bilgisayarların yerini alamadığı son yıllarda, gerek boyutları gerekse ağırlıklarıyla öne çıkan laptop modelleri, profesyonellerin beklentilerine yanıt veriyor. 14.1 inç genişliğinde IPS ekrana sahip Huma H4 serisi, size Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlükte ekranla çalışma imkânı verirken renk ve görüş açısından feragat etmeden iş akışınızı yönetebilmenize olanak tanıyor.

Tek renk arka aydınlatmalı ergonomik klavyesi sayesinde yazışmalarınızı ve metin tabanlı çalışmalarınızı sorunsuz şekilde sürdürebilmenizi mümkün kılan modeller, boyut ve ağırlık konusunda kendi alanında fark yaratıyor. 17,1 mm’lik kalınlığa sahip magnezyum kasasıyla şıklığı dayanıklılıkla bir araya getiren ve taşıdığı güçlü donanım bileşenlerine karşın 1,05 kilogram ağırlık seviyesinde kalan Monster Huma dizüstü bilgisayarlar, çok sayıda bağlantı noktasıyla gereksinimlerinizi karşılıyor.

USB-C, USB 3.1, HDMI, Ethernet ve kulaklık-mikrofon bağlantı noktalarının yanı sıra güvenlik açısından önem arz eden Kensington kilit yuvasıyla donatılan Huma serisi bilgisayarlar, 4 Watt ses çıkışı sağlayan yerleşik hoparlörleri aracılığıyla çevresel ses oluşturabiliyor. Sound Blaster Cinema 5 desteğiyle gelen modeller, işten arta kalan zamanlarınızda oyun ve multimedya içerikleriyle zaman geçirebilmeniz için uygun koşulları sağlıyor. Video konferans oturumlarına katılabilmeniz için yüksek çözünürlüklü dâhili kamera ve mikrofonlara da ev sahipliği yapan sistemler, gelişmiş yazılım desteği de sunuyor.

Huma H4 Serisi Gücünü Intel Core i7 İşlemcilerden Alıyor

Monster Huma H4 iş bilgisayarları, donanım performansı tarafında da başarılı bir profil çiziyor. Intel ID3E34 yonga setini kullanan taşınabilir bilgisayarlarda Intel Core i7-8565U işlemcisi bulunuyor. Dört çekirdekli ve sekiz izlekli işlemci, çalışma hızını 4.6 GHz frekansına kadar yükseltebilirken 15 Watt’lık TDP değeriyle düşük düzeyde enerji harcayıp az ısınıyor.

Grafik ağırlıklı uygulamaların ve multimedya içeriklerinin takibi esnasında, Optimus teknolojisi yardımıyla NVIDIA GeForce MX 250 ekran kartı devreye giriyor. 2 GB GDDR5 bellekle desteklenen ekran kartı, iş amaçlı kullanım senaryolarında yeterli performans gösterirken temel düzeyde grafiklere sahip oyunları deneyimleyebilmenize de zemin hazırlıyor.

Modellerin yonga setlerinin size sağladığı bir diğer avantaj da Dual-Band Wi-Fi ve Bluetooth teknolojileri oluyor. Intel Dual-Band Wireless-AC 9560 ve Bluetooth 5.0 ile gelen bilgisayarlar, kablosuz iletişim ve veri aktarımı noktasında günceli yakalıyor.

Bellek (RAM), depolama birimi ve işletim sistemi açısından farklılık gösteren Huma serisi dizüstü bilgisayarlardan H4 V2.1 ve H4 V2.2’de, 2400 MHz frekansında çalışan 8 GB DDR4L bellek yer alıyor. 3210 MB/s okuma ve 1315 MB/s yazma hızları sunan 256 GB kapasiteli Intel 760P SSD de bu modellerde bulunuyor.

İşletim sistemine sahip olmayan modellere USB bellek veya ağ üzerinden işletim sistemi yüklenebiliyor. H4 V2.1.1 ve H4 V2.2.1 modellerinde ise 2400 MHz frekansında çalışan 16 GB DDR4L bellek bulunuyor.

3500 MB/s okuma ve 3000 MB/s yazma hızlarına sahip 512 GB kapasiteli XPG SX8200 PRO SSD ise her iki Huma modelinin depolama alanı konusunda daha üstün hâle gelmesini sağlıyor. Ayrıca ilgili laptop modelleri, Windows 10 Home 64-bit (SL Lisans) işletim sistemiyle sizi karşılıyor.

İş hayatınızda verimliliğinizi artırırken size hareket serbestisi kazandıracak taşınabilir bilgisayarlar arıyorsanız, Monster Huma serisini inceleyebilir, ihtiyaçlarınıza uygun çözümü edinebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu