Meb hattı için güncel vpn programları

 Meb hattı için güncel vpn programları

Son yıllarda ülkemizde teknoloji destekli eğitime büyük önem verilmiş durumda. Bu sebeple öğrencilere her yıl yeni ürünler sunulmaya devam ediyor. İlk olarak Notebook ile başlayan yolculuk günümüzde tablet bilgisayarlar ile zirveye ulaşmış durumda. Eğitime katkıları tartışmasız olan bilgisayarların yaygınlaşması ve kullanılması için son derece faydalı bir uygulama.

Fatih projesi kapsamında dağıtılan sınıflar ve öğrenciler için sunulan akıllı tahta ve tabletler eğitimin kalitesini gözle görülür bir şekilde arttırmıştı. Zira öğrencilerin görsel olarak zengin eğitim olanaklarına çok daha büyük ilgi göstermesi bu yönü ile bakıldığında ürünleri son derece önemli kılıyor.

Akıllı cihazlar konusunda çağ atlamayı başaran ülkemiz eğitim hayatında ve günlük yaşamda ne yazık ki internet hızlarını veri kotalarını henüz geride bırakabilmiş değil. Bunda Türkiye de tekelleşmiş olan yerel internet ve Telekom sağlayıcısının rolü çok büyük. Çünkü sadece kısıtlı alanlarda uygulanan fiber hatları yurt genelinde yaygınlaşmış değil. Yerel internet dağıtıcısı da yatırımı karşılamayacağı gerekçesi ile fiber hatların uygulanmasını her zaman veto etmeyi başarıyor.

Fakat Türk Telekom ile yapılan son görüşmeler sonucunda özellikle okullarda internet hızlarının yükselmesini sağlayacak fiber hatların kullanıma sunulmasına ilişkin çalışmalar sonuç vermiş durumda. Fakat uygulana filtreleme işlemleri okullarda yer alan internet ile birçok alanda ihtiyaç duyulan harici sitelere ulaşabilme imkânsız durumda. Bu sorunu aşabilmek içinse VPN servisleri oldukça büyük önem taşıyor. MEB hatlarında da sonuç alabileceğiniz pek çok VPN sistemi hali hazırda sorunsuz kullanılıyor.

Avira phantom VPN söz konusu sorunları aşabilmek için en ideal VPN sunucularının başında geliyor. Sınıflarda standart olarak yer alan ağların genel özellikleri düşünüldüğünde uygulamak için öncelikle ağ adı ve ağ şifresinin girilmesi gerekiyor. Eğer bir değiştirilme işlemi yapılmadıysa Standart olarak ağ isimleri “f@tih” ağ şifreleri ise “!1qaz2WSX3edc4RFV%56” olarak belirlenmiş durumda. Fakat VPN servisinde 500 mb bağlantı hızını aşabilmek için özel bir işlem daha yapılması gerekiliyor.

“indirme linki”

Yukarıdaki linkten uygulamaya ait Apk dosyasını indirip kurmanız mümkün. Eğer mevcut hız benim için yeterli diyorsanız haberin devamında sizin için bir önem taşımıyor. Fakat çok daha yüksek hızlı internet kullanmak istiyorum diyenlerdenseniz.

Uygulamayı kurduğunuz zaman size sistem register seçeneği sunuyor. Email’inizi kullanarak ücretsiz olarak üye olabiliyorsunuz. Bu işlem size 1 Gb sınırsız kullanım olanağı sunuyor. Ardından sistem size güncelleme uyarısı sunmakta. Söz konusu güncellemeyi yaparak yeniden 1Gb hediye almanız mümkün. Bu işlemden sonra her limit bitişinde bu işlemleri tekrarlamanız internet hızınızı sınırsız kullanmak için yeterli olacaktır. VPN servisleri sanılanın aksine son derece güvenli internet sistemleridir. Bu sistemler güvenlik içinde oldukça büyük katkı sağlamaktadır. Takip edilmeksizin internet dünyasında hareket etmeniz VPN servisleri ile mümkün olabilmektedir. Ayrıca ademocut.com sitesinde yer alan MEB Vpn Önerisi yazısını okuyabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu