Kyani Şikayet

 Kyani Şikayet

Kyani, dünyanın birçok ülkesinde uygulanan Networking Marketing sistemi ile ürünlerini satan bir firmadır.

Kyani ürünleri, uluslararası pazarda aynı yöntemle satılmaktadır. Networking Marketing sistemi ile satılan ürünlerin bir ayağı da Türkiye’dedir. Kyani ürünleri üyelik yöntemi ile distribütörler aracılığıyla satılmaktadır.

Dünyada uluslararası pazarlar Networking Marketing sistemini kullanmakta ve bu sistem satış piyasasında ciddi anlamda oturmuştur. Bu sistemde ürünlere uzaktan internet aracıyla ulaşılmaktadır. Ancak bunu sağlayan, yani müşteri ile firma arasındaki ilişkiyi sağlayan distribütörlerdir.

Distribütörler ürünleri tanıtırken aynı zamanda satış yaparak kazanç elde ederler. Bunun yanı sıra bu pazarlama yöntemi, içine başka distribütörler katarakt büyük bir pazar oluştururlar. Özellikle internette Kyani şikayet adı altında yazılara rastlamak mümkündür. Bunların olması kaçınılmazdır. Sebepleri tam olarak bilinmese de büyük ölçüde sistemin tam anlamıyla Türkiye’de oturmamış olmasından kaynaklanmaktadır.

Ürünlerin uzaktan satışının yapılıyor olması, insanlar da belli ölçüde önyargılar oluşturmaktadır. Kyani şikayet yazıları tamamen yok edilemez, ancak Kyani şikayet büyük ölçüde asılsızdır. Kyani ilk Türkiye’de ürünlerini pazarlamaya başladığında, Kyani şikayet yazıları oldukça fazlaydı, ancak insanların ürünleri tanıması sistem ile tanışması ve yeni e ticaret pazarlama biçimini anlaması ile Kyani şikayet yorumları büyük ölçüde azalmıştır.

Kyani kurumsal bir firmadır. Elbette Kyani şikayet yazılarını büyük bir titizlikle incelemekte, herhangi bir aksaklık durumunda bunlara müdahale edilmektedir. Şikâyetlerin olması bir olumsuzluk değil iyi değerlendirildiğinde olumlu sonuçlar sağlamaktadır.

Kyani Nedir?

Kyani sağlık üçgeni adını verdiği ürünleri Networking Marketing sistemi ile pazarlayan bir firmadır. Firmanın satış politikası üyelik ve distribütörlük üzerinden yapılmaktadır. Sistemin henüz Türkiye’de yeni olması nedeniyle başlangıçta tam olarak oturmasa da şimdi hedeflenen ciro ve kazanca ulaşılmıştır.

Ürünlerin niteliği ve kullanıldığı alanlar değerlendirildiğinde sonuçlar çok daha olumlu olarak gelişmektedir. Buna rağmen Kyani şikayet yazıları internette belli ölçüde bulunmaktadır. İnsanların sistemi ve ürünleri tanımasıyla bu şikâyetler oldukça azalmıştır.

Kyani şikayet yazılarını internetten denetlemek oldukça güçtür. İnternet bağımsız ve hiçbir yaptırım gücü olmadan özgürce dolaşılabilen bir alandır.

Dolayısıyla Kyani şikayet yazılarına her zaman rastlayabiliriz. Kyanii 64 ülke dahil Türkiye’de de ürünlerini pazarlayan, belli bir hedef kitleye ulaşmış firmadır. Satışlar hedeflenen sınırların üzerindedir diyebiliriz.

Kyani Üyelik

Kyani firması, ürünlerini üyelik yöntemi ile geniş pazarlara ulaştırmaktadır. Kyaniye üye olmak oldukça basittir. İnternetten veya Kyani firmasının belli zamanlarda düzenlediği eğitim seminerlerine katılarak Networking Marketing sistemini anlar ürünlerin bu yöntemle nasıl pazarlandığı öğrenir.

Distribütör olmaya karar verdiğinizde sizde Kyani üyesi olmuş olursunuz. Kyani ürünlerini pazarlayan distribütörler aynı zamanda kendi işlerini yapmaktadırlar. Yani Kyani üyelik size kendi özel işinizi yapma olanağı tanımaktadır.

Üye ve distribütör olmaya karar verdiğinizde size bir ID numarası ve şifre verilir. Bu ID ve şifre sizin dükkânımızın anahtarıdır.

Çok düşük bir maliyetle kendi işinizi kurarsınız, ardından çalışma zamanı ve prensibini edinip kazancınızı arttırabilirsiniz. Kyani şikayet haberlerini dikkate almayınız. Kyani size kendi işinizi yönetme olanağı tanırken aynı zamanda sizden zamanınızın büyük bir kısmını istemez.

Kyani de distribütör olup, ürün pazarlamak için günlerce uğraşmanıza gerek yoktur. Günde 2 saat çalışmak bile bu işi yapmak için yeterlidir. Ancak düzenli planlı ve prensipli çalışıldığında büyük kazançlar elde etmek mümkündür.

Kyani de kazanç dağılımının temel koşulu en az 3 distribütör eklemektir. Sizin eklediğiniz distribütörler her biri üçer distribütör ekleyerek sistemin genişlemesini sağlarlar. Genel anlamda sistem yatay ve dikey olarak genişler, bunun için günlerce uğraşmak gerekmez.

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri sağlık üçgeni adı verilen ürünlerdir. Uzun araştırmalar sonucunda 4 bilim adamı tarafından incelenmiş, içeriğinde bulunan vitamin mineral ve besinler insan sağlığına yararlı hale getirilerek üretilmişlerdir.

Ürünler yüksek besin değerine sahip, içeriğinde vitamin ve mineraller bulunmaktadır. Bu vitamin ve mineraller insan sağlığı açısından gerekli, insan yaşamının olmazsa olmazlarıdır.  Bunların içinde B grubu vitaminler, kalsiyum, magnezyum ve nitrik asit bulunmaktadır.

Ürünlerin içeriğinde bulunan nitrik asit özellikle insan yaşamı üzerinde olumlu etkileri vardır. Bağışıklık sistemini güçlendiren, hastalıklara karşı savaşmasını sağlayan, enerji veren minerallerdir. 24 yaşına kadar vücudun kendisinin sağladığı bu bileşenler, 24 yaşından sonra üretilmez. Bu nedenle dışarıdan takviye olarak alınması gerekmektedir.

Vitamin mineral ve nitrik asit en fazla koyu renk sebze ve meyveler de bulunmaktadır. Mor, kırmızı sebze ve meyveler insan yaşamını sağlıklı kılan besin değerleri ile doludur.

Mor renkli olan yaban mersini kırmızı renkte olan çilek, domates ve bunların yanı sıra yeşil sebzeler son derece önemli bileşikler içerirler. Bunlar vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji verir, kondisyon sağlar, özellikle spor yapan insanlarda harcanan enerjiyi tekrar oluşturur. Ayrıca birçok hastalığa karşı vücudu güçlendirir.

Bunlar kalp damar sağlığını da düzenlediği gibi vücut da antibiyotik etkisi yaparak enfeksiyonlardan korur. Bu sebze ve meyvelerin antioksidan özelliği ise vücudun yapı taşlarından en önemli olanıdır.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani ürünleri tek tek satılmamaktadır. Ürünler distribütörler aracılığı ile ve sağlık üçgeni adı verilen 3’er gruplar halinde kullanıcılara ulaştırırlar. Distribütör olmaya karar verdiğinizde sisteme giriş yapabileceğiniz ID numarası ve şifreniz olur.

Bununla birlikte her distribütör kendine uygun fiyatı olan bir ürün paketi satın alır. Kyani firmasının satış prensibinde distribütörler ürünleri en yakınındaki kişilere hediye ederek ürünlerin kullanılmasını ve daha geniş insanlara ulaşmasını sağlarlar.

Bu ürünlerin kullanılması durumunda tepkiler değerlendirilir. Bu tepkiler olumlu veya olumsuz tepkiler olabilir. Ancak birçoğu da olumlu olarak geri dönüş yapar.

Çünkü ürünlerin niteliği belli ve ortadadır. Ürünler hakkında olumlu geri dönüşümler alındığında bu kişilerin Kyani ailesine katılmaları ve distribütör olmaları sağlanır.Her distribütör üçer distribütör eklediğinde kendi kazancını geliştirdiği gibi bir üstte bulunan distribütörleri de kazandırır.

Böylelikle sistem içinde sürekli bir kazanç hareketliliği oluşmuş olur. Distribütörler yalnızca para kazanmazlar aynı zamanda bu işi yaptıkları sürece kariyer sahibi de olurlar.

Kyani Para Kazanma

Kyani de para kazanma distribütör ekleyerek gerçekleşir. Çünkü her bir distribütör kendi içinde distribütörler oluşturarak ürünlerin tanıtımını ve pazarlamasını sağlarlar.

Bu durum zincirleme bir şekilde birbirini etkileyerek gelişir. Ürünler ne kadar çok kullanıcıya ulaşırsa geri dönüşüm o kadar çok olur ve kazanç da o oranda artar. Kyani ürünleri tek tek pazarlanmadığından tek bir ürünün fiyatı yoktur.

Ancak distribütör olmaya karar veren kişiler Kyani ürünlerinin olduğu bir paket satın alarak bunları yakın çevresindeki insanlara hediye ederek ürünler test edilmiş olurlar. Ürünlerin niteliğine bakıldığında geri dönüşüm tepkileri genellikle olumludur.

Tepkilerin olumlu olması daha çok distribütör kazandırma anlamına geldiği gibi aynı zamanda da daha çok kazanç elde etme anlamına gelmektedir. Sistem yatay ve dikey olarak hızla gelişir.

 

Kyani Kazanç Planı

Kyani kazanç planı anlaşılması son derece basittir.  Uygulanması çok fazla zaman gerektirmeyen, ek iş olarak da herkesin yapabileceği bir iştir. Kyani kazanç planında üyelik ve distribütör olmak son derece önemlidir.

Kazanç planı hakkında en doğru ve ayrıntılı bilgiler Kyani eğitim seminerlerinde edinilebilir. Eğitim seminerleri belli aralıklarla herkese açık olarak yapılmaktadır.

Bu seminerler kazanç planı ve daha çok kazanç elde etmenin püf noktalarını anlattığı gibi satış ve pazarlama konusunda da insanların gelişmesini sağlayacak bilgiler de verirler.

Kyani de para kazanmak kolektif çalışmanın sonucunda oluşur. Dolayısıyla büyük bir aile olarak kendini tanımlayan Kyani distribütörler ve üyeleri ile iç içe ve bir arada bulunmaktadır.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu