KOMBİ SERVİSİ BEYLİDÜZÜ

 KOMBİ SERVİSİ BEYLİDÜZÜ

Gelişen teknoloji ile kömür sobalarının ve elektrik sobalarının devri artık kapandı. Kullanım sıklıkları zamanla azalan sobaların yerini kombiler aldı. Kombiler gerek yer tutma bakımından gerek hijyen bakımından sobalardan bir adım önde. Her sene karşılaştığımız ‘’kömür sobasından zehirlenme’’ olayları ve daha birçoğu insanları daha konforlu olan kombileri kullanmaya itti. Sadece ufak bir el hamlesiyle açabildiğiniz ve kapatabildiğiniz kombiler çağımızın yeni gözdesi.

Her mutfak robotunun, çamaşır makinesinin ve dahasının nasıl kullanmaktan oluşan aksaklıkları varsa, kombilerimizin de bakıma ihtiyacı var. Bu bakım her sene tercihen kış mevsiminden önce yapılmalı ki kombileri en çok kullandığımız zaman aralığı olan kış aylarında sıkıntılarla karşılaşmayalım.

Peki, bu kombi bakımı için kime ulaşmalıyız? Tabii ki Kombi Servisi Beylikdüzü’ne. Sizin kış ortasında bir anda bozulan, ısı yayma kapasitesi azalan bütün kombilerinizle biz ilgileniyoruz. Yoğuşmalı ya da yoğuşmasız olması hiç fark etmez. Her model ve tipten kombiyi tamir edebilecek ve bakımını sağlayabilecek, işinin en iyisi ustalarla çalışıyoruz.

Söylemeden geçemeyiz kombi bakımı için illa kombinizin bozulması ya da veriminin azalması gerekmiyor. Zaten biz de tam bu devrede olaya giriyoruz. Kombiniz bu tür problemlerle başınızı ağrıtmadan hemen bakımını yapıyoruz. Bizim işimiz hasta olan çocuğa şurup vermek değil hasta olmaması için aşı yapmak. Bu yüzden yıllardır işimizin en iyisiyiz ve sizlerin de destekleriyle daha iyiye gitmeyi arzuluyoruz.

KOMBİ BAKIMI NASIL YAPILIR?

  • Kombi Servisi Beylikdüzü olarak her şeyden önce kombinin ne kadar bakıma ihtiyacı olduğunu kestirebilmek için yanma durumuna ve sıcak suya bakıyoruz.
  • Daha sonra kombinin içini açıp toz miktarına bakıyoruz ve eğer tozlanma çok fazlaysa temizliyoruz.
  • İnsan sağlığı bizim için çok önemli bu yüzden en ufak kaza anında çıkabilecek elektrik kaçağından dolayı bağlantı noktalarını kontrol edip hatlarda her şeyin normal olduğundan emin oluyoruz.
  • Kombinizin baca fanını kontrol ediyor ve gerekli durumlarda temizliğini üstleniyoruz.
  • Basınçlar ayarlandıktan sonra filtre temizleniyor ve siz de yıl boyu kombiyle alakalı hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz.
  • Olası her durum için su sızdırıyor mu, kaçak var mı diye kontrol etmeyi de ihmal etmiyoruz.

KOMBİ BAKIMININ FAYDALARI VE ŞİRKET POLİTİKAMIZ

  • Kombi Servisi Beylikdüzü olarak yaptığımız işin arkasındayız. Kombi bakımından sonra oluşan sorunlar bünyemizde çözülecektir. Bu sayede siz değerli müşterilerimiz hiçbir şekilde mağdur olmayacaksınız.
  • Her yıl düzenli olarak yapılan kombi bakımı size %5 tasarruf sağlar. Yani önceden aldığınız her önlem hem cebinize hem sağlığınıza avantaj olarak geri dönecektir.
  • Temizlenmiş petek verimli çalıştığından ısı ayarını daha düşük tutabilirsiniz. Bu durum sizin daha az yakıta maksimum seviyede ısına bilmenizi sağlar.
  • Bazı durumlarda evinizin kapısını şirketimize açmanıza gerek bile kalmaz. Telefonda yapılan gerekli yönlendirmelerle siz de sorununuzu kendiniz çözebilirsiniz

Olası her aksaklıkta yardım hattımızı her gün her saat ücretsiz olarak arayabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu