Her Öğrencide Telefon Olmalı!

 Her Öğrencide Telefon Olmalı!

Öğrencilerde cep telefonu olmalı mı yoksa olmamalı mı? Bu tartışma çok uzun süredir gündemde…  bazı çevreler öğrencilerde cep telefonu olmaması gerektiğini düşünüyor.

Ancak  tek teknoloji çağında yaşadığımız ve cep telefonunun öğrencilere aslında kolay bir iletişim imkanı sağladığı göz ardı ediliyor.  Öncelikle büyük kentlerde artık sokakların bile çok fazla güvenli olduğundan söz edilemez.

Dolayısıyla her gün okula gidip gelen çocukların ihtiyaç duydukları bir anda ailelerine ulaşabilmeleri çok büyük önem taşıyor.

Öğrenciler başlarına bir şey geldiğinde telefonla ailelerini, polisi, ambulansı kolaylıkla arayabilmelidir. Bununla birlikte öğrenciler için akıllı telefon aynı zamanda internete diledikleri zaman ulaşabilmeleri anlamına geliyor.  İnternet  dendiğinde ailelerin aklına hemen sosyal medya geliyor.

  Oysa internet sosyal medyanın dışında bir bilgi deryasıdır. Çocukların akıllarına takılan herhangi bir konuyu internetle rahatlıkla araçlara biliyor olmaları  elbette önemli!

Cep Telefonuna Bu Açıdan da Bakın!

Özellikle ödevleri için internet üzerinden araştırma yapmaları, daha fazla sayıda bilgi kaynağına ulaşmaları anlamına geliyor. Dolayısıyla cep telefonu bu noktada sakıncalı değil aksine faydalı bir cihaz oluyor.

Ailelerin aslında müdahale etmesi gereken konu cep telefonu kullanımı değil, cep telefonunun  okul saatlerinde amacı dışında kullanılmaması…  Çocuklar elbette boş zamanlarında sosyal medyada zaman geçirmek isteyebilir ya da cep telefonu ile oyun oynamayı tercih edebilir. 

Ancak okul saatlerinde ve ders çalışma dönemlerinde cep telefonunun sadece bir iletişim ve internete erişim kaynağı olarak görülmesinde fayda var.

Dolayısıyla çocuklara cep telefonu vermemek yerine bu kolaylığı onlara tanımak ancak kullanım  saatlerine müdahale etmek daha akıllıca bir tercih oluyor.

Çocuklar için mutlaka son model cep telefonu almanız gerekiyor. Sadece bazı teknik özelliklere sahip olan ve performansıyla kullanım konforu yaşatan bir akıllı telefon modelini tercih etmeniz yeterli olacaktır. 

Bu noktada sizlere önerimiz MediaMarkt internet sitesine tıklamanız olacak. Bu site üzerinden indirimli olarak akıllı telefon modellerini satın alma şansına sahip oluyorsunuz.

İndirim kampanyasına pek çok farklı telefon modeli dahil edildiği için aradığınız telefonu bu sitede bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. İndirimlerin yanı sıra çeşitli ödeme kolaylıklarından da faydalanabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu