Hangi Çiçek Ne Zaman Gönderilir?

 Hangi Çiçek Ne Zaman Gönderilir?

Karşımızdaki insanı mutlu etmek ve özel olduğunu hissettirmek için genellikle çiçek gönderme alternatifini tercih ediyoruz. Ancak tercih edilen her çiçeğin bir anlamı, kendine özgü bir dile sahip. Bu nedenle çiçek göndereceğiniz duruma uygun olacak bir aranjman seçmek sizi daha özel bir konuma getirebilir.

Biz de bu yazımızda sizler için hangi çiçeğin hangi durum için gönderebileceğinizi derledik. Böylece yeni iş, doğum günü ya da yıldönümü gibi durumlarda en doğru tercihi rahatça yapabilirsiniz ve sevdiklerinizin yüzünde eksilmeyecek bir gülümseme yaratabilirsiniz.

1-Yeni İş Tebriği Çiçeği Ne Olmalı?

Yeni iş tebriği için tercih edebileceğin en uygun çiçek aranjmanları, saksı çiçekleri oluyor. Gerek ofis yapısına uygun olması gerekse de uzun ömürlü olmalarıyla saksı çiçekleri yeni iş tebriği kusursuz bir tercih olabilir. Özellikle bonsai çiçeği son dönemin en fazla tercih edilen yeni iş tebriği çiçeği durumunda.

2-Doğum Günü İçin Hangi Çiçek Gönderilmeli?

Doğum günleri hayatımızdaki insanlar için belki de en değerli günlerden birisi olabilir. Durum böyle olunca da onları doğum günlerinde mutlu etmek en büyük istediğimiz haline geliyor. Doğum günü için gönderebileceğiniz çiçeklerin başında ise papatya ve orkide yer alıyor. Ek olarak farklı çiçeklerle oluşturulan aranjmanları da rahatlıkla seçebilirsiniz.

3-Yıldönümü İçin Hangi Çiçek Tercih Edilmeli?

Kırmızı gül yıldönümleri için tercih edebileceğiniz en benzersiz çiçeklerden birisi. Aşkın ve sevginin en güzel temsilcisi olan gül, sevdiğiniz insanın gözünde sizi çok daha özel bir hale de getirebilir. Ayrıca güllerle oluşturulan özel çiçekleri de yıldönümü kutlaması için tercih edebilirsiniz.

4-Açılışlara Gönderilebilecek Çiçekler

Açılış denildiği zaman akla genellikle çelenk geliyor olsa da daha farklı alternatiflere de yönelebilirsiniz. Bu alternatiflerin başında ise son yılların trendleri arasında yer alan ferforje çiçekler geliyor. Farklı aranjmanları ile de bakanları kendisine hayran bırakabiliyor.

5-Geçmiş Olsun Çiçeği Nasıl Olmalı?

Hayatta güzel günler olduğu kadar kötü durumlarda yaşanabiliyor. Böyle üzücü durumlarda da desteğimiz en iyi şekilde gösterebileceğimiz çiçekleri tercih ederek sevdiklerimize destek olabiliriz. Geçmiş olsun demek için ise sade çiçeklere yönelmek daha mantıklı tercih olabilir. Özellikle zambak ve papatya bu konudaki ideal bir tercih olarak ön plana çıkıyor.

Tüm bu detaylardan sonra nasıl çiçek gönderebilirim diye düşünüyorsanız da yardımınıza internet koşuyor. Online çiçek sipariş siteleri ile kolayca Çiçekçi hizmetine erişebilirsiniz. Bununla birlikte şehrin en uzak noktalarına bile internet üzerinden rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. çiçekçi gibi opsiyonlara yalnızca bir tık ile ulaşabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu