Google Meet İle Kaliteli Toplantı Yapın

 Google Meet İle Kaliteli Toplantı Yapın

Google Workspace’nin en sevilen uygulamalarından olan Google Meet ile çok daha kaliteli toplantı yapabilmeniz için sizlerleyiz. Bu içeriğimizde sizinle Google Meet hakkında detaylı sohbetler yapacağız. Google Workspace’nin diğer uygulamaları için HTekin BT hizmetleri web sitemizi ziyaret ederek uygulamalar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

İçeriğimizin devamında toplantı hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Son derece profesyonel ve kesintisiz bir görüşme için Google Meet Toplantı uygulamasını muhakkak denemelisiniz.

Google Meet nedir? Kullanıcıların internet üzerinden sesli ve görüntülü olarak iletişim kurmasını sağlayan Google’ın çevrimiçi toplantı platformudur. Toplantıları planlayabilir, katılımcılarla paylaşabilir ve ekran paylaşımı yapabilirsiniz. Çoklu cihaz desteği sunar ve güvenli şifreleme ile korunur.

Google Meet İle Toplantı Keyfi

Şirket sahiplerinin tercih edebileceği gibi kişisel kullanım içinde sık sık tercih edilmektedir. Eğer bir şirketiniz var ise gelişen teknolojiden geri kalmadan takip ederek kullanmanızı tavsiye ederiz. Google Meet’te bu uygulamalardan bir tanesi olmaktadır.

İki şekilde giriş yapabileceğiniz Google Meet toplantı uygulamasına kişisel Gmail hesabınız ve kurumsal Gmail hesabınız ile giriş yapabileceksiniz. Dilerseniz nasıl giriş yapabileceğinize dair detayları birlikte inceleyelim.

  • Kişisel Gmail Hesabı: Google Workspace’nin diğer tüm uygulamaları gibi Google Meet uygulaması da tamamen ücretsiz olmaktadır. Bunun için yapmamız gereken tek şey uygulamayı kullanacağınız cihaza indirerek Gmail hesabınız ile giriş yapmak olacaktır. Kişisel Gmail hesabınız ile giriş yaptığınızda 100 katılımcı ile yaklaşık 1 saat kesintisiz konuşabilirsiniz. Kişi sayısı düştükçe konuşma saatiniz artacaktır. 1 kişi ile kesintisiz 24 saat konuşma imkanınız bulunmaktadır.
  • Kurumsal Gmail Hesabı: Kurumsal Gmail hesabınız ile giriş yaptığınızda çok daha fazla avantaja sahip olacaksınız. Kurumsal Gmail hesabınız ile Google Meet uygulamasına giriş yaptığınız takdirde Business Plus ya da Enterprise gibi seçenekleri satın alabiliyorsunuz. Bu durum toplantılarınızı sınırsız bir şekilde yapabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Google Meet Kullanımı Kolay Mı?

Google Workspace’nin diğer tüm uygulamalarında olduğu gibi Google Meet uygulamasında da kullanım kolaylığı mevcuttur. İki şekilde giriş yapabildiğiniz Google meet uygulamasına hem kişisel Gmail hesabınız ile hem de kurumsal Gmail hesabınız ile giriş yapabilmektesiniz.

Üstelik hiç zorluk çekmeden uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Şimdi ise dilerseniz birlikte Google meet uygulamasını cihazınıza nasıl indireceğinize dair detayları birlikte inceleyelim.

Google Meet Uygulaması Nasıl İndirilir?

  • Bilgisayar: Bilgisayarınızı aktif hale getirdikten sonra kullanmış olduğunuz herhangi bir web tarayıcısını açın. Arama çubuğuna “meet.google.com” yazın. Ardından açılan sayfadaki adımları ilerleyerek Google Meet uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.
  • Telefon/Tablet: Cihazınızın sürümü fark etmeden Google Meet uygulamasını indirebilirsiniz. İOS sürümlü cihazınızdan App Store uygulamasına, Android sürümlü cihazınızdan Google Play Store uygulamasına giriş yapınız. Arama kısmına Google Meet yazın ve indirme işlemini gerçekleştirin. Sonrasında Gmail hesabınız ile uygulamayı aktif hale getirebilirsiniz.

Google Meet İle Video Konferans

Uygulamayı, kullanacağınız cihazınıza indirdikten sonra Gmail hesabınız ile giriş yaparak aktif hale getirin. Sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlayın. Daha sonra “Yeni Toplantı Oluştur” butonuna tıklayın. Toplantıyı yapacağınız kişiyi seçerek toplantı hakkında (tarih, saat, toplantı adı) bilgileri doldurun. Sonrasında size yalnızca toplantının gününü ve saatini beklemek kalacaktır.

Gizlilik Ve Güvenlik

Google Meet uygulamasını güvenlik açısından da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Google Workspace’nin diğer uygulamalarında da olduğu gibi Google Meet uygulamasında da üstün koruma ve güvenlik önlemleri mevcuttur.

Google Kullanıcılarını ve kullanıcı bilgilerini düşünerek son derece üst düzeyde güvenlik önlemleri almıştır. Kötü amaçlı kullanıcıların kesinlikle erişemeyeceği bilgilerinizi Google kendi altyapısı ile güvende tutmaktadır. Video konferans görüşmeleriniz uçtan uca şifrelenmektedir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu