Girişimciler için İdeal Sanal Ofisler

 Girişimciler için İdeal Sanal Ofisler

Sanal ofis başlangıç seviyesi ve orta seviye girişimciler için profesyonel iş ortamları sunan ve iş yerinde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran mekanlardır.

Ofise ihtiyacı olmaksızın her birey bu hizmetten faydalanabilir. Yeni bir ofis açmanın ve kiralama/satın alma maliyetlerini düşündüğümüzde, sanal ofislerin avantajı ortaya çıkıyor. Prestijli bir yasal iş adresleri, ofis hizmetleri, resepsiyon ve çağrı hizmetleri gibi ihtiyacınız olan tüm olanaklara erişebilirsiniz.

Fiyatları da oldukça makul seviyede. Sanal ofis İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük şehirlerde rağbete konu olan yenilikçi ofislerdir.

Sanal Ofis Kimlere Uygun?

Daha çok çalışma sürecinin büyük bir çoğunluğunu ofis ortamında geçirmeyenler, mobil iş kollarında çalışanlar, sahada müşteri ve satış gibi hizmetler yürütenler, evden veya online olarak çalışanlar; bir iş adreslerine sahip olmak istediklerine sanal ofisleri tercih ediyor.

Sanal ofislerin avantajlarından bahsettiğimizde, ekonomiklik faktörünün yanı sıra müşterilerinize ve iş çevrenize daha rahat erişim, daha prestijli bir çalışma ortamı sağlamış olursunuz.

Toplantılarınızı yüksek standartlara uygun salonlarda, sanal ofis Levent, sanal ofis Beşiktaş gibi kategorilerde gerçekleştirebilirsiniz.

Asistan hizmetleri, çağrı karşılama, gelen kargoların teslim alınması, yasal iş adresine sahip olmanız gibi sayısız avantajı da bulunmaktadır.

Sanal Ofis mi, Home Ofis mi?

Eğer bu soruyu sorduysanız, ihtiyaçlarınıza yönelik bir seçim yapmanız işleri kolaylaştırır. İlk olarak bütçenizi belirlemelisiniz. Sanal ofis fiyatları her ne kadar ekonomik olsa da, aylık düzenli ödeme olarak karşınıza çıkacaktır.

Home ofis (kendi evinizde ofis oluşturma) seçeneğinde ise müşterilerinizi ve toplantı gibi organizasyonlarda davetlilerinizi rahat bir şekilde ağırlayamazsınız. Kargolarınızı, mektuplarınızı, yazışmalarınızı, çağrılarınızı siz yokken karşılayacak birisi arıyor ve bunu ofis ortamına taşımak istiyorsanız, sanal ofis tercih edebilirsiniz.

Sanal ofis veya home ofis arasında yapacağınız tercih, işlerinizi büyüttüğünüzde hangi aşamaya gelebileceğinizle de ilgilidir. Daha profesyonel ve iş sektörünün merkezinde görünmek için gerçekten sanal ofise ihtiyacınız olabilir. En ucuz sanal ofis fiyatları ve diğer detayla için Levent Ofis gibi firmalardan bilgi alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu