Geçmişten Bugüne En Çok Satan Oyunlar Websesi’nde!

 Geçmişten Bugüne En Çok Satan Oyunlar Websesi’nde!

Bu liste geçmişten şimdiki zamana kadar en çok satan oyunları içermektedir. Bugüne kadar en çok satılan oyun, Mojang tarafından 2009 yılında çıkarıldı. Mojang bugün bildiğimiz Minecraft oyununu çıkarmış ve bu listede zirvede bulunmaktadır.

PC, mobil ve konsol gibi platformlarda yayınlanmış olan Minecraft, açık dünya oyunu olup 238 milyondan fazla kopya satmıştır.

Peşinden ise GTA V ve EA tarafından yayınlanan tetris gelmektedir 4. sırada ise tek bir platformda en çok satılan oyun olmayı başarmış Wii Sports gelmekte. Wi Sports ise Wii konsolu adına piyasaya adımını atmış ve yaklaşık 83 milyon kopya satmıştır.

Bunun gibi oyunlar hakkında merak ettiğiniz bi sürü şeyleri Websesi adresinde bulabilirsiniz. Tabii sadece oyunlar değil gündem, teknoloji, ekonomi gibi merak ettiğiniz konuları tek tıkla ulaşabilirsiniz. Mobil legends karakterleri gibi oyunların iç dünyası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tüm Zamanların En Karizmatik Oyun Karakterleri

Konsol ve bilgisayarların yaygınlaşmasıyla oyun karakterleri de hayatımızda önemli bir yere sahip oluyor.Yıllar geçtikçe, oyun dünyası genişledikçe hayatımıza türlü türlü oyun karakteri giriyor.

Bir kısmı unutuldu fakat birçoğu ise duvarlara posteri asılacak kadar beğenildi. Biz de bu içeriğimizde sizlere tüm zamanların en karizmatik oyun karakterlerinden bahsedeceğiz. Eğer hazırsanız ve daha fazla böyle içerikleri görmek istiyorsanız websesi adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Captain Price- Call of Duty Serisi

Ağzından düşmeyen purosu ve cookie tarzı bıyığı ile Captain Price oyun dünyasında en sevdiğimiz karakterler arasında geliyor. Her yaştan oyuncuyu kendisine hayran bırakmış saygı duyulmuş tam bir taktik dehası olan bir adam karşınızda Captain Price.

Geralt Of Rivia – The Witcher Serisi

Hem acımasız hem merhametli bir avcı haline gelmiş Geralt of Rivia Polonya’nın efsaneleriyle karşımıza en karizmatik hali ile çıktı. Hırçınlığın ve sükunetin harmanladığı bir doğaya sahiptir kendisi. Bu sayede namı değer Geralt abimiz en karizmatik listemize girmeye hak ediyor.

Arthur Morgan – Red Dead Redemption 2

Oyun dünyasındaki en iyi silahşör ve karizmatik adam Arthur Morgan karşınızda. Hangi yolu seçerse seçsin zekası, ses tonu ve alaycı tavırları ile son dönemlerin en akılda kalan oyun karakteri olmuş ve en karizmatik oyun karakterleri arasına katılıyor.

Websesi İle Oyunlar Hakkında Tüm Bilgiler

Websesi ile oyunlar hakkında merak ettiğiniz sorular, bilgiler vb bütün her şeyi tek tıkla öğrenebilirsiniz. Sadece oyun değil gündem, ekonomi, teknoloji gibi konularda da merak ettiğiniz bütün her şeyi tek adreste bulabilirsiniz.

Pubg, Valorant, Mobil Legends, Free Fire gibi oyunlar hakkında merak ettiklerinizi anında öğrenebilirsiniz. Pubg hassasiyet kodu gibi oyunlar içerisinde merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Sürekli değişen gelişen haberlerden sizleri haberdar ediyor ve arayıpta bulamadığınız bütün bilgileri sizlere sunuyoruz. Sunduğumuz bütün bilgilere websesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu