Flatfy’den İlginç Bir Python Oyunu!

 Flatfy’den İlginç Bir Python Oyunu!

Flatfy’den son dönemlerin en ilginç Bilboard reklamı geçtiğimiz dönemlerde geldi!

Türkiye’de aktif olarak hizmet veren ve pek çok kişi tarafından tercih edilen emlak arama motoru Flatfy, aslında uluslararası alanda çok sayıda ülkede hizmet veriyor.

Flatfy’ın hizmet verdiği alanlardan ilki, emlak arama motoru olarak tanımlanıyor. Bu özelliği kapsamında Flatfy, ilgili ülkedeki emlak ilanlarını son derece profesyonel bir şekilde bünyesinde toplanıyor. Bünyesinde toplanan bu ilanları ise gelişmiş bir kategorizasyon yöntemi ile detaylı bir şekilde sıralıyor.

Pek çok şehirler, ilçeden ve mahalleden ilanları gelişmiş algoritması sayesinde pek çok özelliğe göre kategorize eden Flatfy alt yapısı, bu sayede kullanıcılara kolay ve sofistike bir ilan arama deneyimi sunuyor. İşte Flatfy’in ademocut.com adresinde geliştirdiği Python oyunu da bu gelişmiş algoritmasının bir ürünü olarak sunuldu.

Flatfy, geçtiğimiz dönemlerde çalışan arayışına başladı. Bu çalışanların Flatfy sistemine en yüksek düzeyde katkıyı sağlayabilmesini isteyen şirket, bunun için en yetenekli bilgisayar mühendislerini ve yazılımcıları bulmak istiyordu.

Bu amaç doğrultusunda Flatfy, son derece inovatif bir iş teklifine imza attı. Bu iş teklifi toplu bir şekilde kamuoyuna açık verildi. İnovatif iş teklifi için Flatfy’in seçtiği bağlam ise metro istasyonlarına yakın olan Billboardlar idi.

Flatfy, çalışmak istediği bölgede en çok kullanılan metro istasyonlarını belirlemekle işe başladı. Daha sonra ise farklı istikametler arasında, yazılım mühendisliği ile ilgilenen üniversite öğrencilerinin en çok kullandığı istikameti belirledi.

Kullanılacak bağlama karar verilmişti. Bu istikamet üzerindeki tüm billboardları kiralayan Flatfy, bu billboardlara tek bir Python sorusu yazdı. Bu sorunun yanıtı, kullanıcılara Flatfy’de çalışma şansını verecekti.

Bu sofistike kodlama sorusunu çözen bireylerin ise ademocut.com sayfasına gitmelerini istedi. Bu sayede flatfy.com/play uzantısı çok kısa süre içerisinde yüzbinlerce kişi tarafından ziyaret edilmiş oldu. 

Flatfy’ın bu son derece özgün kampanyası sonunda, yazılım dünyasında sorunun çözümü ile ilgili çeşitli tartışmalar oluştu. Yazılım alanına verdiği önem ile gündeme gelmek isteyen Flatfy için ise bu, mükemmel bir fırsata dönüştü.

Adını pek çok gelişmiş kodlama becerileri olan yazılım mühendislerine duyuran Flatfy’e binlerce soru çözümü gönderildi. Bu sayede Flatfy en iyi çözümleri sunan kullanıcılarla iş görüşmesi yaparak sistemini daha da başarılı bir hale getirme şansı bulacaktı.

İşte bu sistemi kullanarak Flatfy’e ulaşan cevapların sayısı 900 bin idi.

Gelişmiş Sistem Toplam 12 Aşamalı Bir Eleme İçeriyor

İlk soruya doğru yanıt veren bireyler toplam 12 aşamadan oluşan ve her bir aşaması bir öncekinden daha sofistike bir kodlama gerektiren bir eleme sürecinden geçtiler.

Bu süreç içerisinde kullanıcıların ara yüz geliştirme ve problem çözme becerisi Python dili üzerinden sorgulandı. Bunca kişi arasından tüm aşamaları başarı ile geçen bireylerin sayısı toplam 133 idi. Bu 133 kişinin tamamı ise iş görüşmesi yapmak için Kiev’e davet edildi.

Siz de Bu Sistem İle İş Görüşmesine Davet Edilebilirsiniz!

Sistem, oldukça işlevsel olduğundan dolayı çalışmaya devam ediyor. Kendini geliştirmeye meyilli ve yetenekli yazılımcılar flatfy.com/play sitesine çağrılmaya devam ediyor.

Siz de kendiniz için yepyeni bir iş fırsatı bulmak istiyorsanız, bu şansı denemeye ne dersiniz? Yazılıma önem veren başarılı uluslararası bir şirkette iş görüşmesi fırsatını yakalamak için siz de flatfy.com/play uzantısını ziyaret edin ve tüm yönlendirmeleri dikkatlice okuyun.

Emlak arama motoru ve emlak pazarı analisti olarak hizmet veren Flatfy’in geniş ailesine katılmak işte bu kadar kolay!

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu