Enerji Online İşlem Merkezinden Neler Yapılabilir?

 Enerji Online İşlem Merkezinden Neler Yapılabilir?

İnternet üzerinden yapılabilecek işlemler arasında son yıllarda online fatura ödeme ve abonelik işlemleri de ön plana çıkıyor. Yoğun bir ilgi gören online işlem merkezleri sayesinde elektrik aboneliğiniz ile ilgili pek çok farklı işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Tamamen online ve güvenilir bir ortamda ücretsiz olarak gerçekleştirebileceğiniz işlemler size zamandan tasarruf elde edebilmeniz imkanını da sağlıyor.

Online işlem merkezi olan ve online randevu sistemini kullanan Enerjisa firması da Türkiye’de online abonelik işlemleri yapabilmenize olanak veriyor. Enerjisa’nın resmi internet sayfasında bulunan online işlem merkezinden yararlandığınız zaman pratik bir biçimde randevu talebinizi yetkili kişilere iletebiliyorsunuz. Bu işlem sonrasında yeni abonelik işlemi de yapabiliyorsunuz.

Enerjisa online işlem merkezindeki araçlar arasında elektrik faturası ödeme, yeni abonelik işlemleri yapabilme, sözleşme yenileme, fatura sorgulama ve nakil işlemlerini yapabileceğiniz araçlar bulunuyor. İşlemlerin tamamı yasalara uygun şekilde güvenilir bir sistem içerisinden tamamlanabiliyor.

Online Fatura Ödeme Avantajı

Enerjisa online işlem merkezini kullandığınızda uzun sıralar beklemeden faturalarınızı hemen ödeyebilme avantajını elde edebilirsiniz. Bunun için ilk olarak Enerjisa internet sitesini ziyaret etmeniz ve kendinize özel bir üyelik oluşturmanız yeterlidir. İşlemi yaptıktan sonra aynı üyeliği kullanarak farklı işlemler yapmaya istediğiniz şekilde devam edebilirsiniz.

Size sunulacak olan abonelik numarasını kullanarak elektrik aboneliğiniz ile ilişkin olan farklı işlemleri yapmaya başlayabilirsiniz. Örneğin, ev ya da iş yerinizi taşımayı planlıyorsanız nakil işlemlerinizi Enerjisa online işlem merkezi üzerinden başlatabilirsiniz. Mevcut aboneliğinizi online olarak nakil ettirmeniz size taşınma sürecinde büyük bir kolaylık sağlar.

Nakil talebinde bulunduğunuz zaman Enerjisa sitesinde yer alan güncel takip kısmından talebinizin hangi durumda olduğunu da takip edebilirsiniz. Abonelik numaranızı girerek bu bölümden mevcut işlemlerinizin hangi aşamada olduğunu görebilir ve planlarınızı buna göre oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Elektrik abonelik numaranıza ulaşamıyorsanız ve nakil işlemini yapmak istiyorsanız internet sitesinde yer alan işlemlerden yararlanarak abonelik numaranızı öğrenebilirsiniz. Üyeliğinize ait olan bilgilerinizin girişini sağladıktan sonra abonelik numaranız e-posta veya dilerseniz SMS yolu ile sizlere iletilir. Bu işlem sonrasında kaldığınız yerden online işlem merkezini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Elektrik Tüketim Raporu

Hangi dönem hangi miktarda enerji tükettiğinizi merak ediyorsanız, bu miktarı da Enerjisa internet sitesi üzerinden tespit edebilirsiniz. Size özel olarak hazırlanan raporlar içerisinde kullandığınız tüketim verileri yer almaktadır. Bu veriler içerisindeki bilgilere göz atarak enerji tasarrufu yapacağınız zaman daha güvenilir şekilde harekete geçebilirsiniz.

Online işlemler kısmında yer alan bu araç size elektrik tüketiminizin kontrollü bir şekilde olması gibi farklı avantajlar da sağlar. Online işlem merkezinden yararlanmak ve Enerjisa’nın avantajlarından yararlanmak istiyorsanız firmanın resmi internet sitesine tıklayınız.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu