En Yeni Leke Tedavisi

 En Yeni Leke Tedavisi

Güneşin zararlı UV ışınları, hamilelik, aşırı kilolar ya da doğum hapları sonrasında kadınların yüz hattında belirgin şekilde lekeler oluşmaya başlıyor. Ortada duran bu lekelere karşı elbette etkin bir tedavi yönteminin meydana getirilerek söz konusu lekelerden bir an önce kurtulmak gerekmektedir.

İşte bunun için yapılması gerekenlerin başında yenilikçi tıp teknolojisinin gerektirdiği tedavilerin uygulanarak lekelerin bir an önce ortadan kaldırılması olacaktır. Bunun için en yeni leke tedavisi olarak bilinen Baby Face Beauty lazerle leke tedavisi ile cildin doğal olarak yenilenmesi sağlanmaktadır.

Bu söz konusu leke tedavisinin ortaya koymuş olduğu en temel nitelikler dikkate alınarak ortaya konulan en hassas noktalarla tamamen kalıcı çözümler üretilmektedir.

 Tedavi süreci

Baby Face Beauty tedavisinde ince iğneli lazer ışınlarının daha önceden analizleri yapılmış olan hasarlı cilt noktalarına C vitamini enjekte edilmesine dayanan bir tedavi yöntemidir. Söz konusu tedavi yönteminin sağlamaya devam ettiği en temel nitelikler bakımından değerlendirildiği zaman bu tedavi sürecinin meydana getirdiği nitelikler daha net olarak anlaşılır olmaktadır.

Dr. Mustafa Karataş tarafından verilen bu en yeni tedavide özellikle hastanın cilt dokusu teknolojik cihazlarla işleme alınarak incelenir. Bunun hemen arkasından ciltteki deformasyonun giderilmesi için söz konusu alanlara mikro kanallar adı verilen ve cilt tedavisinde kullanılacak C vitamini serumuna dayanan bir yöntem ile sorun tamamen ortadan kaldırılmaktadır.

 3 ya da 5 seans

Lazerle leke tedavisinin bu en yeni uygulamasında dikkat çeken lazerle leke tedavisi sürecine yönelik Babe Face Beauty tedavisinin ne kadar sürede tamamlanacağı noktasında şekillenmektedir. İşte bu noktada bilinmesi gerekenlerin başında gelmesi nedeniyle bu yöne de yer vermek gerekmektedir.

3 ya da 5 seanslık bir sürecin ardından ciltteki tüm problemlerin anında önüne geçilerek ciltte meydana gelmiş bulunan kızarıklık, sivilce, akne ve siyah noktalar ortadan kaldırılmaktadır. Bu süreç en fazla iki haftalık bir süreç ile sınırlı kalarak söz konusu bu süre zarfında tüm cilt sorunlarının üstesinden gelinmekte ve böylelikle sözü edilen sorunların kısa bir zaman diliminde ortadan kaldırılması mümkün olmaktadır. Ortaya konulan bu etkin tedavi yaklaşımı sonrasında tamamen yenilikçi cilt tedavisi olduğu bilinmektedir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu