Elf Bar Cihazının Avantajları

 Elf Bar Cihazının Avantajları

Modern sigara içicileri giderek daha seçici hale geliyor – artık klasik sigaralar, kapsüller veya tütün ürünlerinin aroması ile şaşıramazlar. Birçok ülkede bunların hepsi yasaklanmıştır. Ama sigaradan bıktıysanız ama sigara içmek istiyorsanız ne deneyebilirsiniz?

Elf Bar, eski alışkanlıklarının yeni yönlerini ortaya çıkarmak isteyenler için mükemmel bir çözümdür. Nasıl çalışır ve böyle bir çözümün avantajları nelerdir okumaya devam edin.

Elf Bar Cihazı

Elf Bar, küçük bir sıvı haznesi, pil ve ısıtma elemanı ile donatılmış tek kullanımlık bir POD sistemidir. Çalışması, sigara içimi sırasında (nefes aldığınızda) sıvının ısıtma elemanına girmesi, hızla ısınması ve buhar oluşturması gerçeğine dayanmaktadır.

Bu, sigara içen kişinin soluduğu şeydir. Modele bağlı olarak, sıvı %2 ila %5 nikotin içerebilir. Pil bittiğinde (veya likit bittiğinde), Elf Bar’ınızı yenisiyle değiştirmeniz yeterlidir. Cihaz ortalama olarak 1.500 nefes çeker.

Cihaz Avantajları

Elektronik nargile, vape ve tütün ısıtma sistemleri dünyası o kadar çeşitlidir ki, tüketicileri yeni bir şeyle şaşırtmak zaten zordur. Ancak Elf Bar sistemleri, seçici sigara içicilerini etkilemeyi başarmıştır. İşte nedeni:

  • Sigaradan tasarruf etmenizi sağlar. Elf Bar 1500 nefes almanızı sağlar, bu da yaklaşık 5-7 paket sigara içmişsiniz gibi aynıdır. Ve cihazın maliyeti 3-4 paket sigaraya eşdeğerdir, yani faydaları açıktır;
  • Uzun süre esnetilebilir. Eğer çok yoğun sigara içmiyorsanız, Elf Bar aylarca bile dayanabilir;
  • Cihaz tam olarak bir nefes çektiğinizde etkinleştirilir. Geri kalan zamanda cihaz “uyku” modundadır ve deşarj olmaz;
  • Fabrika montajı, kasanın tam sızdırmazlığını garanti eder, bu nedenle giysilerinizi, çantanızı, içindeki eşyalarınızı sızdırmaz veya lekelemez;
  • Kompakt boyut, Elf Bar’ı en küçük cepte bile saklamanıza olanak tanır;
  • Şık tasarım, sigara içen kalabalığın arasından sıyrılmayı mümkün kılar.

Vozol Puff Sipariş Sitesi ile Elf Barlar birçok farklı aromayla da üretilmektedir: muzlu, limonata, mango, çilek, üzüm, Coca-Cola ve diğerleri.

Elf Bar Ne Kadar Dayanır?

Bir Elf Bar’ın ömrü, onları ne sıklıkta kullandığınıza ve nefeslerinizin ne kadar uzun olduğuna bağlıdır.  Her Elf Bar, yaklaşık 48 sigaraya eşdeğer olan yaklaşık 600 nefes sağlar. Elektronik nargile, pratik bir kural olarak günde yaklaşık 135 puf alır, bu nedenle bir Elf Bar, ortalama bir elektronik nargile tükenmeden dört gün önce dayanır.

Elf Bar Nereden Satın Alabilirsiniz?

Elf Bar satın almak için Vozol Puff Sipariş Sitesi üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Vozol Puff Sipariş Sitesi, elektronik nargile ile ilgili her şey için bir çevrimiçi mağazadır. İster tatlı mentollü tatların, ister olgun çilek ve muz gibi meyveli tatların peşinde olun, her türlü lezzetli kombinasyon mevcuttur.

Elf Bar veya Caliburn Pod gibi tüm tek kullanımlık elektronik nargilenin sahip olduğu tat çeşitliliği, nefes kapasitesi ve şarj edilebilir özellikleri nedeniyle çok popülerdir.  Vozol Puff Sipariş Sitesi stoklanan Elf Bar lezzetlerinden bazıları arasında çilek mango, mango şeftali, limon nane, klasik mavi ahududu aroması, çilek kivi ve ananas hindistancevizi aromaları bulunur.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu