Cepkask ile Ekranım Kırıldı Derdine Son!

 Cepkask ile Ekranım Kırıldı Derdine Son!

Cep telefonlarınızı ekranı kırılacak diye gönlünüzce kullanamıyorsanız Cepkask size özel bir fırsat sunuyor.

Artık ekranı kırılacak diye akıllı telefonlarınızı müzeye kaldırmanıza gerek yok. Cepkask Cep Telefonu Sigorta Hizmet Paketiyle telefonlarınızı doyasıya kullanabileceksiniz.

Kırık ekranlardan kurtuluyoruz!

Cep telefonuna yüksek miktarda para verip aldınız ama daha arkadaşlarınıza bile gösteremeden ekranı kırıldı.

Ne yaparsınız? O kadar para ödedikten sonra ekranını değiştirtmek size zor gelecektir. Belki yıllarca telefonunuzu bu şekilde kullanacaksınız.

Sevinçle aldığınız telefonunuzu kullanırken keyif almayacak her elinize aldığınızda kırık ekranı görerek moraliniz bozulacak.

Halbuki Türkiye’de 15 yıldır sektörünün lideri olan ADEMOCUT, tüketicilere en kapsamlı hizmeti en hesaplı fiyatlarla sunuyor. Telefonlarınız çalışma masanızdan, cebinizden vb. yerlerden düşebilir. Cepkask güvencesinde iseniz kara kara düşünmeden kısa sürede yeni ekranınıza sahip olabilirsiniz.

Cep telefonunuzdaki çatlağı ya da uzun kırığı yadırgamamanız mümkün değil. Bunu hepimiz biliyoruz.

Akıllı telefonların ekranlarının çok pahalı olduğu aşikar. Ekran için yüksek ücretler ödemek istemiyorsanız mutlaka cep telefonu kaskosu ile güvence altında olmalısınız. Bu güvenceyi de size sadece Cepkask verebilir.

Ekran ve dokunmatik değişikliği!

Unutmayın çoğu akıllı telefonlarda ekranınız kırıldığında sadece ekranı değiştirerek bu dertten kurtulamazsınız, dokunmatik de değişeceği için fatura yüksek çıkacaktır.

Bu tür ürünler ithal olduğu için bu faturaları tahmin etmek güç olmasa gerek. Halbuki belki de bir ekran fiyatına bir yıl boyunca Cepkask Cep Telefon Sigorta Hizmet Paketi satın alsanız sadece ekran kırılmalarına, düşmelerine, çarpmalarına karşı rahat olmayacaksınız.

Hırsızlık, gasp, kapkaç, sıvı teması, yüksek voltaj, kavrulma gibi farklı sıkıntılı anlarda da Cepkask güvencesinde olacaksınız.  

Ekranım kırıldı diye akıllı telefonunuzun keyfinden olmayın!

  • Ekranınızın kırıklığından dolayı video izleme kalitenizi düşürmeyin!
  • Mesajlarınızı okumak için miyop olmayı beklemeyin!
  • Arkadaş çevresinde, cafede, okulda cep telefonunuzu elinize almaya utanmayın!
  • Kaliteli akıllı telefonlarınızın bütün özelliklerini kullanın!
  • Akıllı telefonunuzun değerini düşürmeyin!
  • Mesaj atmaktan korkar bile hale gelmeyin! Dokunmatiğinizde a’ya bastığınızda b çıkmasın!
  • Kırık ekran sonunda size yeni bir telefona sebep olmasın!

Cepkask ile bütün bu olumsuzluklar kısa sürede sonlanabilir. Yeter ki akıllı telefonunuza değeri olan Cepkask’ı yaptırın!

Cepkask her durumda %100 koruma sağlar.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu