Çamaşır Makinesi Servisi Seçiminde Önemli Noktalar

 Çamaşır Makinesi Servisi Seçiminde Önemli Noktalar

Her geçen zamanda hızlı bir şekilde gelişen teknolojinin getirmiş olduğu yenilikler ve fırsatlar yaşam standartlarının çok daha yüksek kaliteye sahip olmasını sağlıyor. Bu durumda teknolojinin modern yüzyıl dünyasının insanların yaşamları içerisinde kendisine daha önemli ve daha etkin bir yer bulmasına yol açıyor.

Dünyanın bütün gelişmiş ve gelişmeye devam etmekte olan ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’ de de çamaşır makinesi teknolojileri her eve girmeyi başarmış durumda bulunuyor. Bu doğrultuda da günümüzde yaygın şekilde kullanılan çamaşır makinelerinin kullanımlarına ilişkin olarak servis gereksinimleri ortaya çıkıyor ki Arçelik Servisi merkezi bu alanda dünya standartlarındaki servis hizmetleri ile önemli bir fırsat sunuyor.

Çamaşır makinesi teknolojisine uygun olarak dizayn edilen servis merkezinde tüm çamaşır makinesi modellerinin her tipteki problemlerine yönelik olarak hızlı ve etkin çözümlerin oluşturulabilmesi sağlanıyor. Özellikle de çamaşır makinesinin daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olmasını temel alan hizmet politikasını benimsemiş olan Bostancı Arçelik Servisi merkezi, çamaşır makinelerinin onarım çalışmalarını en yüksek kalitede yapıyor.

Bu noktada da her zaman müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmet anlayışı dahilinde kaliteli servis hizmetlerini son derece ekonomik standartlarda sunuyor. Kaliteli hizmetlerden en ekonomik şekilde yararlanabilme şansı veren servis merkezinde alanında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personeller görev alıyor.

Tüm çamaşır makinesi modelleri ile ilgili olarak düzenli şekilde eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiren teknik personeller, çamaşır makinelerinin her zaman en yüksek performansı sunacak biçimde uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilmesini sağlıyor.

Özellikle de bu konuya ilişkin olarak arızalanmalar halinde gereklilik teşkil eden parça değişimi işlemlerini sadece orijinal yedek parça kullanımı ile gerçekleştiriyor.

Bu sayede çamaşır makinesinin değişen parçasının hem dayanıklı olmasını hem de ilk günkü fonksiyonelliğini sunabilecek potansiyelde olması sağlanıyor. Özellikle de kısa süre içerisinde yeniden arızalanması gibi bir durumun ortaya çıkmamasını sağlayan orijinal yedek parça ile yapılan değişim işlemleri, onarım hizmetlerinin de daha ekonomik olmasını sağlıyor.

Sarıgazi Arçelik Servisi merkezinin her zaman iletişim kurabilme imkanı bulunan iletişim hattı üzerinden yapılan tüm arıza bildirimlerine yönelik olarak bölgedeki hazır pozisyonda olan gezici servis araçları yönlendiriliyor ki bu şekilde gerekli müdahalelerin en kısa süre içerisinde gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu