Burçak Bisküvi

 Burçak Bisküvi

Toplu alışverişler her zaman daha avantajlı olmuştur. Almak istediğiniz herhangi bir bisküviyi bir adet aldığınız zaman belirli bir fiyat ödersiniz. Aynı bisküviyi 5 adet aldığınız zaman ödediğiniz fiyatın beş katını ödersiniz.

Fakat beşli paketler halinde satışa sunulan bisküviyi aldığınız zaman kar payınızı görmüş olursunuz. Evinize veya iş yerinize bisküvi almak istediğiniz zaman tercihinizi burçak ile yapabilirsiniz.

ETİ markasına ait olan burçak bisküvi pek çok tüketici tarafından beğenilerek tercih ediliyor. Lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olan bisküviyi gün içinde çayın yanında tüketebilirsiniz.

Burçak Bisküvi Fiyatı

Eti burçak almak istediğiniz zaman eğer bisküviyi tek paket olarak satın almak isterseniz ödeyeceğiniz fiyat biraz yüksek gelebilir. Eti burçak lezzetini seviyorsanız ve sık sık burçak tüketiyorsanız toplu alışveriş yapabilirsiniz.

Peki, toplu alışveriş nasıl yapılır? Burçak bisküvi almak istediğiniz zaman alışverişinizi internet üzerinden yapabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız alışverişte Aktüel Express sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Büyük paket olarak alacağınız bisküvinin fiyatı birçok sitede yüksek fiyat aralığına sahipken Aktüel Express üzerinden çok daha uygun fiyata bisküvi siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Site üzerinde yapacağınız alışverişlerinizde fiyata KDV dahildir. Güvenilir kargo hizmeti ile vermiş olduğunuz siparişler adresinize ulaştırılır.

Burçak Bisküvi Paket Detayı

Eti burçak bisküvi, Aktüel Express üzerinde uygun fiyat aralığında satışa sunuluyor. Sitede yer alan paket ise 24 adet burçak içeriyor. 131 gram ağırlığında 24’lü burçaktan oluşan paket birçok siteye göre uygun fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Sitede yer alan paket, kargo ile gönderilirken özel olarak paketleniyor. Böylelikle bisküviler zarar görmemiş oluyor. Lif kaynağı olan bisküvileri https sitesi üzerinden güvenle temin edebilirsiniz. Ürünler, son kullanma tarihinde herhangi bir sıkıntı olmadan adresinize teslim edilir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu