Bernese Dağ Köpeği Bakımı ve 2023 Fiyatları 

 Bernese Dağ Köpeği Bakımı ve 2023 Fiyatları 

Bernese Dağ Köpeği Fiyatları ve bakımına dair önemli bilgileri bu içeriğimiz de hayvan severlere aktarıyoruz.

Bernese Köpeklerinin bir takım merak edilen özelliklerinden de bahsediyoruz. Bernese Köpekler tüy döker mi, zeki mi, sahibine bağlı mı gibi önemli konulara değinmek istedik.

Bernese Dağ Köpeği Hakkında Sık Sorulanlar

Berneseler hakkında bizler en sık yöneltilen soruları sizler için en net cevaplar şeklinde aktarıyoruz.

Bernese Dağ Köpeği Ne Kadar?

Bernese dağ köpeği fiyatları 2023 yılı içinde ortalama olarak 16.000 TL ile 30.000 TL şeklinde değişmektedir.  Bernese Dağ Köpeği İlanları fiyatlama olarak; güncel ücretlerden oluşmaktadır.

Popüler bir aile köpeği olarak çok tercih edilen bu ırkın değişen fiyatlara sahip olmasının nedeni, farklı özelliklere sahip oluşudur.

Bernese yavru fiyatları düşük fiyatlara sahipken daha büyük ve eğitimli, özel renge sahip köpeklerin fiyatları daha yüksektir.

Köpeğin aile soy durumu ve prestijli genlere sahip ayrıntıları ile artan fiyatları ortaya çıkarmaktadır.

Bernese Dağ Köpeği Zeki Mi?

bernese mountain dogs her daim sakin yapısı ile öne çıkar. Bunun yanı sıra zeki olmasıyla oldukça yakınan bilinen bu köpeklerin algı kabiliyetleri de oldukça yüksektir. Sahibine bağlı, dikkatli ve sadık yanları ile Bernese köpekler zekâsı yüksek köpek ırklarının başında gelir.

Bernese Dağ Köpeği Sahibini Korur Mu?

Köpek sahiplenmek isteyenler için ideal bir seçim oluşturacak sadık ırklardandır. Bernese köpekler sahibini korumacı bir karakter yapısına sahiptir. Çocuklar ile anlaşırken sahibinin sözünden çıkmayan yapısı ile çok fazla tercih edilirler.

Bernese Dağ Köpeği Tüy Döker Mi?

Bernese Dağ Köpeği çok fazla tüy döker mi kısaca cevaplarsak; tüy dökme gibi huylarının olduğundan söz edebiliriz.

Düzenli tarama yapıldığında dökülme sayısında büyük bir artış yaşanacağını da özellikle belirtmek isteriz. İlkbahar ve sonbahar mevsiminde yoğun tüy dökme durumuna sahip bir ırktır Berneseler.

Bernese Ömrü Ne Kadardır?

Bernese Mountain Dog ömrü, diğer köpek türlerine göre biraz daha düşüktür. Genel olarak Bernese köpeklerin ömrü 8 yıldır. Ancak ortalamanın üzerine çıkarak 10 yıl sorunsuz olarak yaşamakta olan Bernese Dağ köpeklerinin olduğundan da bahsetmek isteriz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu