Balıksırtı Saç Örgü Modeli Yapımı

 Balıksırtı Saç Örgü Modeli Yapımı

Tüm saç örgü modelleri söz konusu olduğundaki gibi balıksırtı saç örgü modeli de oldukça ön planda olan bir modeldir. Sıradan bir örgü yerine balıksırtı saç örgüsü her zaman için daha çok dikkat çekmektedir ve tercih edilmektedir. Bundan mütevellittir ki sevgili okurlarımız örgü modelleri araştırması içerisine girmişlerdir.

Bizlerde aradığınız her şeyde olduğu gibi saç örgü modellerinde de sizler için araştırma yapmış bulunmaktayız. Adım adım en ince detayına kadar yapacağımız anlatımda sizlerde örgü bilmiyorum demeyeceksiniz.

Gerek kendi saçınızı gerekse çevrenizdeki insanların saçını çok rahat bir şekilde örebileceksiniz. Saç örgü modelleri denildiğinde akıllara birçok model gelmektedir. Lakin bunlardan en yaygın olanı şüphesizdir ki balıksırtı saç örgü modeli olmaktadır.

Balıksırtı Saç Örgü Modeli Nerelerde Kullanılabilir?

Saymakla bitmeyecek kadar saç örgü modelleri vardır. Bu yüzden kafanız karışabilir ve hangi modeli nerede tercih etmeliyim gibi soruları sorabilirsiniz. Bizler bu sorularınızı en iyi şekilde cevaplayabilmek için buradayız.

Her zaman sizin için en iyisini, en güzelini, en güncelini ve en trendini araştırıp bularak sizlere sunan Bonitam ailesini takipte kalmayı unutmayın. Kendini kadın site olarak tanıtan sitemiz her daim sizler için çalışıp çabalamaktadır.

Sizlerde kadına dair en güncel konulardan haberdar olmak istiyorsanız sayfamızı sık sık ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz hep birlikte balıksırtı saç örgü modeli nerelerde kullanabilir onu inceleyelim.

Balıksırtı saç örgü modeli hem günlük yaşantınızda hem de özel günlerinizde kullanabilirsiniz. Sade bir model yaparak günlük yaşantınızda kullanabilirken, topuz balıksırtı modellerini tercih ederek özel günlerinizde de kullanabilmeniz mümkündür.

Spora giderken, iş yerinizde, günlük yaşam tarzınızı yansıtırken, balıksırtı modelini topuzlarınızda kullandığınızda özel günlerinize oldukça şıklık katacaktır. Saç örgü modelleri oldukça detaylı bir konu olmakla birlikte, yapımının zor olduğunu iddia eden bir kesim mevcuttur. Hal böyle olunca bizler de sizin için her adımını makalemizde detaylı bir şekilde anlattık.

Balıksırtı modelini adım adım her detayı ile anlattığımız makalemizin devamına dilerseniz birlikte geçelim ve bu muhteşem örgümüzün adımlarını tek tek takip ederek örmeye başlayalım.

Balıksırtı Saç Örgü Modeli Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle balıksırtı öreceğiniz saçı güzelce tamamen açılana kadar tarayınız.
  • Ardından elinizi hafifçe ıslatarak saçlarınızın elektriğini alınız.
  • Kabarıklığını aldığınız saçlarınızı artık örmeye geçebiliriz.
  • Öncelikle alın kısmından bir tutam saç alıyoruz.
  • Ayırdığımız saçı üç eşit parçaya bölüyoruz.
  • İlk sırayı normal saç örgüsü örer gibi örüyoruz.
  • Ardından sıradaki tutamı saçın yan tarafından ufak bir parça dâhil ederek örüyoruz.
  • Diğer tutama geldiğimizde yine aynı şekilde yan taraftan ufak bir parça dâhil ederek örüyoruz.
  • Yanlardaki saçlar bitene kadar bu şekilde örmeye devam ediyoruz.
  • Daha sonra saçınızın uç kısmına kadar normal bir şekilde örmeye devam ediyorsunuz.
  • Uç kısmına lastik takarak açılmasını önleyebilirsiniz.
  • Örgü modelimizin örülüş aşamaları bu şekildedir.

Ve Son olarak

Dilerseniz eliniz alıştıktan sonra daha farklı modeller deneyebilirsiniz. Saçınızı ortadan ikiye ayırıp iki ayrı balıksırtı modeli de deneyebilirsiniz. Yalnızca saçlarınızın ön kısımlarını örerek önünüze gelmesini önleyebilirsiniz.

Başka bir öneri ile topuzlarınızda kullanarak özel günlerinizde tercih edebilirsiniz. Sizler için en iyi, en güncel, en trend saç örgü modellerini veya kadına dair aradığınız ne var ise yıllardan beri sizin için çalışıp çabaladığımız Bonitam kadın site üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Birçok saç modelini ve değişik saç örgü modellerini web sitemizden ulaşabilmeniz mümkündür.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu