Arama Motorlarına Uzman Dokunuş

 Arama Motorlarına Uzman Dokunuş

Son yıllarda en fazla karşılaşılan, internet ortamında en fazla ihtiyaç duyulan şey arama motoru optimizasyonu yani Seo’dur. Seo nedir diye soracak olursak kısaca şu cevabı alırız; web sitelerin optimize edilmesi yani arama motoru optimizasyonudur.

Seo, deyim yerindeyse internet dünyasında yer almak ve özellikle web sitenizi görünür kılmak istiyorsanız Seo hizmeti almak zorundasınız. Seo hizmeti, sizi, isminizi, sitenizi işinizi görünür kılacak ve bir nevi tanınırlığı artıracaktır.

Günümüze baktığımız zaman haberler, diziler, satışlar, filmler kısacası akla gelebilecek tüm hizmetlere internetten erişmek mümkün. Yazılı ya da sözlü basının internete taşınması, alışverişlerin artık mağaza gezmek durumunda kalmadan tek tıkla yapılabilmesi internete verilen önemi arttırmıştır.

Hal böyle olunca rekabet başlamış, pek çok site kendi işinin tanıtımını yapmak için çeşitli çalışmalarla görünür olmaya başlamıştır. Bu konuda yapılacak en etkin ve sonuç odaklı çalışma Seo’dur. Eğer internet dünyasında yer almak istiyorsanız yapacağınız ilk çalışma kesinlikle Seo olmalıdır.

Seo Neden Gereklidir?

 

Web sitelere baktığımız zaman herkes kendi sitesine ziyaretçi toplamak ve internette görünür olmak ister. Görünür olmak demek, rakiplere fark atarak arama motorlarında üst sırada yer almak aynı zamanda ilk sayfada görünmek demektir. Kimse arama sayfalarında ikinci ya da üçüncü sayfaya geçmez. İlk sayfada aradığını bulmak, işini halletmek ister.

Bu önemden dolayı Seo çalışması yapmak bir nevi ihtiyaçtır. Seo aynı zamanda web sitelere organik ziyaretçi toplamaktadır. Kimse fayda sağlamayan fake kullanıcı edinmek istemez. Yapılan işin karşılığını doğru kişilere, en iyi şekilde göstermek ister. İşte Seo bu noktada site sahiplerinin işini kolaylaştıracak çalışmalar yapan bir sistemdir.

Seo aynı zamanda geri dönüş oranını arttırmaktadır. Şöyle ki, yapılacak Seo çalışması sonucunda web siteye giriş yapacak olan takipçilerden geri dönüş alınacaktır. Çünkü site artık arama motorlarında görünür olmuş, ilk sayfada yer almıştır.

Böylesi önemli bir çalışma sunan Seo hizmeti, web site sahiplerinin olmazsa olmaz çalışmaları arasında yer almaktadır. Çalışmanın önemli bir  diğer özelliği de kurumsal bir görünüm sağlamak ve bu imajı devamlı hale getirmektir. Web site vitrindir.

Ne kadar kurumsal görünürse ziyaretçiler o kadar güven duyacaktır. Bunun yanı sıra bu güveni devam ettirecek çalışmalardan biri de elbette ki Seo olacaktır. Ne kadar uzun ömürlü Seo çalışması yapılırsa sunduğu faydalar eksilmeden artacak, vardığınız iyi nokta korunmaya devam edecektir.

Seo Çalışması Nasıl Yapılır?

 

Seo çalışması yapmak için profesyonel bir destek almak gerekmektedir. Bu çalışma ne kadar güvenli ellerde yapılırsa karşılığını o kadar alacak ve istenilen verime kısa süre içinde kavuşulacaktır. Sitemetrik bu anlamda en büyük yardımcınız ve çözüm ortağınız olacaktır.

Sitemetrik ne yapar? Sitemetrik, sitelerin gözle görülür şekilde arama motorlarındaki gelişmelerini sağlayacak, siteyi görünür kılmanın yanı sıra kolay anlaşılır dili ile müşteriyi asla yormaz.

Herkes mutfağın arka tarafını bilmeyebilir. Ne kadar güvenilir olunursa o kadar iyi işler çıkar. Seo çalışmasının ne olduğunu bilmemek işin içeriğini bilmeyenlere göre normal karşılanacak bir durumdur. Sitemetrik bu anlamda kolay anlaşılabilir bir dil ile yaptığı hizmetleri eksiksiz bir şekilde anlatır ve anlaşılır. Gerek yaptığı çalışmaların analizleri, gerek hazırladığı raporlama ile işin karmaşıklığını aza indirger ve müşteriler ile güvenli bir bağ oluşturur.

Bunun yanında Sitemetrik, düşük maliyetler ile büyük hizmetler sunmaktadır. İnternet dünyasında görünür olmanın önemini bilen ve uğraşlarını bu şekilde yapan Sitemetrik, Seo uyumlu çalışmalar ile web sitenizi arama motorları ile dost haline getirecektir.

Seo Paketleri Nelerdir?

 Seo paketleri, işin içerik ve çalışmalarına göre farklılık gösterir. Seo paketleri , standarf fiyat içerikleri sunmaz. Çünkü her sitenin ihtiyaç duyduğu çalışma farklıdır. Aylık paketler halinde müşteriler ile buluşan Seo çalışmalarında işin içeriğine göre şekillenen bütçelendirme dahilinde alınacak hizmetlerde de değişiklik gözlemlenmektedir.

Aylık paketlerde tek bir ay çalışma elbette ki yetmez. Uzun süreli çalışmalar sonucunda netice alınabilen Seo çalışmalarında, Sitemetrik mümkün mertebe işin dinamiğini vermeye çalışır.

Sitemetrik’in sunduğu Seo paketleri içinde genel olarak;

  • Seo Taraması,
  • Seo stratejisi,
  • Anahtar kelime analizi,
  • Rakipler analizleri

olduğu gibi detaylı paket kapsamında;

  • Teknik Seo,
  • Bölgesel Seo,
  • Rakip analizi,
  • Siteye özel Seo stratejisi,
  • Danışmanlık,
  • On page ve off page Seo,
  • Manuel Seo optimizasyonu

gibi çalışmalar sunmaktadır.

Çalışmalardaki en önemli sonuç istenilen verimi almak olmalıdır. Bunun için atılan her adımın raporlanması ve başlanılan nokta ile gelinen nokta arasındaki farkı gösterecek analizlerin yapılması müşteri açısından büyük önem taşır.

Bunun bilincinde olan ve eksiksiz çalışmaları ile en önemli çözüm ortağı olan Sitemetrik uzun yıllar çalışacağınız ajansınız olacak.

Akıllı telefonlar ile ceplere kadar girmiş olan internet dünyasında var olmak ve bu varlığı kalıcı kılmaz yapılacak çalışmalar başta Seo ile mümkündür.

İstenilen ziyaretçi, satış, görüntülenme gibi kriterleri uygun anahtar kelimeler ile destekleyen Seo, sizlerin en büyük dostu olacak.Bunun için Sitemetrik gibi profesyonel bir ortak ile çalışabilir, sitenizin varlığını yıllara uzatabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu