HAMİLE GİYİM VE LOHUSA GİYİM MODELLERİ

 HAMİLE GİYİM VE LOHUSA GİYİM MODELLERİ

Annelik her açıdan oldukça kutsaldır. Hamilelik sürecinin ilk anından itibaren anne adayının hayatı farklı bir alana doğru değişim göstermektedir.

Hamilelikte giyim, bakım, beslenme gibi birçok farklı alanda anne adayı kendine yeni bir yol haritası çizer. Hamilelik döneminde hızla büyüyen bir karın ile anne adayları giyim konusunda farklı modellere yönelmek durumunda kalmaktadırlar.

Özellikle hamile giyim konusunda anne adaylarının doğru tercihler yapması gerekmektedir.

Hamile giyim Nasıl Olmalı?

Hamilelik sürecinde anne adaylarının rahat etmesi ve bulunduğu kıyafetler içerisinde huzursuz olmaması gerekmektedir.

Bu nedenle hamile giyim konusunda doğru tercihler ile anne adayı bu süreci hem şık hem de rahat bir şekilde atlatabilir.

Günümüzde çeşitli giyim modelleri ile de dikkat çeken bu sektör de ilk öncelik rahatlık olsa da, anne adaylarının görünüm olarak kendini iyi hissetmesine yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Hamilelikte seçilmesi gereken modeller;

  • Esnek kumaşa sahip olmalı
  • Tayt, pantolon gibi ürünlerde bel kısmı esneyen yapıya sahip olmalı
  • Terletmeyen yapıda olmalı
  • Yapay dokulu kumaşlardan uzak durulmalıdır.

Hamilelik sürecinde anne adayları bu maddelere dikkat ederek giyim modellerini seçmelidir.

Sunduğumuz tüm hamile giyim modelleri içerisinde bu maddelere dikkat etmekteyiz. Her zaman anne adaylarının konforunu düşünerek ve sizlerin rahat etmesini sağlayarak, ürünlerimizi sizlere ulaştırıyoruz.

Her ne kadar kıyafet seçimi önemli olsa da ayakkabı ve iç giyim ürünleri de aynı şekilde dikkat edilerek seçilmesi gereken ürünlerdendir.

Hamilelik sürecinin sonrasında da anne adayları, doğumdan sonra lohusa giyim ürünlerini denemesi gerekmektedir.

Bu sayede zorlu bir sürecin ardından hem annenin dinlenme sürecine yardımcı olunur hem de anne kendini daha rahat hisseder.

Lohusa giyim Modelleri

Hamilelik süreci gibi lohusa süreci de önemlidir. Anne adayları hamileliğin sonlanması ile birlikte yeni bir dünyaya giriş yaparlar. Anneler bu süreçte kendi konfor alanlarından uzaklaşsa da lohusa giyim ürünleri ile kendilerini rahatlatmaları gerekmektedir.

Zorlu bir sürecin ardından anneler sıkı kıyafetler yerine daha rahat ve geniş kıyafetler tercih etmesi gerekir. Özellikle lohusa giyim ürünlerinde pijama ürünlerinin tercih edilmesi daha doğru olacaktır.

Lohusalık dönemi, hamileliğin sonlanması ile birlikte başlar. Hastane ortamında ve sonrasında daha rahat hareket etmek için lohusa pijama ürünleri tercih edilmelidir.

Vücut yapısı zorlu bir süreçten geçtiği için alışmakta zorlanacaktır. Bu nedenle esnek kumaşlara sahip olan pijama ürünleri, anneleri hem rahat ettirecek hem de şık görünmelerini sağlayacaktır.

Artık anneler için pijama ürünleri nefes alan kumaşlardan daha şık tasarımlar ile üretilmektedir.

Lohusa pijama ürünlerimiz ile sizler de istediğiniz o şık görünüme sahip olabilirsiniz. Lohusa olmanız ya da hamilelik sürecinden geçmiş olmanız şıklığınızdan hiçbir şey kaybettiremez.

Anne adayları ve anneler geçirdikleri süreç içerisinde birçok farklı ürün denemektedir. Ancak her zaman konfor alanında hissettiren lohusa pijama ürünleri ile günler daha kaliteli geçecektir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu