Sponsorlu Bağlantılar

Swarm yaptığınız Check-in Arkadaşlarınızdan Gizleyin..

Sponsorlu Bağlantılar

FourSqaure’nin devamı olan Swarm’da yeni gelen sürüm güncellemesi ile yaptığınız check-in gizleme özelliğini getirdi. Sürüm 4.1 ile birlikte bundan sonra arkadaşınız olsa bile yapılan yer bildirimlerini artık sadece kendiniz görebileceksiniz.  Check-in gizleme özelliğini nasıl kullanacağız ?

Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi yer bildirim yapacağınız yeri seçtiğinizde Facebook , Twitter üzerinden paylaş butonu yanında bir buton göreceksiniz.

swarm yer bildirimi1

 

Kilit İşareti görüyorsunuz bu kilit işareti sizin checkin gizleyeceğiniz anlamına gelmektedir.

swarm yer bildirimi2

Kilit simgesine bastığınızda aktif hale gelecek orada Gizli yazısı sizin yapacağınız yer bildirimi kimsenin göremeyeceği anlamına gelmektedir. Böylece gittiğiniz yerlerde istediğiniz kadar yer bildirimi yapabilirsiniz. Fakat bir başkasının görmeyeceği yer bildirimi ne kadar önemli ?

Birde şu şekilde olabilir yer bildirimi yaptığınız mekanlarda kimlerin olduğunu görmek takip etmek amaçlı yaparak sonradan kimsenin görmeyeceği bir şekilde bakıp tekrar silebilirsiniz.

Arama Tags & Etiket ;

gizli yer bildirimi yapma , yer bildirimlerini saklama , checkin kimse görmesin , saklı yer bildirimi , yer bildirimlerini nasıl gizlerim , yer bildirimlerini gizleme , swarm kilit işareti , swarm gizli checkin , swarm gizlilik , kilit simgesi , swarm gizli ne demek , swarm gizli ne işe yarar

Sponsorlu Bağlantılar

Adem ÖCÜT

Merhabalar , Bu Benim Kişisel Blog Sayfam'dır. Diğer Açıklayıcı ve Yasal Hakları İletişim Kısmından Bulabilirsiniz. Adem ÖCÜT ( MCP-MCSA)

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın