yavru kedi sahiplenme

4349 Video Spor Servis Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

 4349 Video Spor Servis Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

Çoğu şikayet sitelerinde yer alan ve video servis üyeliği , internet üzerinde gezinti yaparken rastgele bir buton kullanarak sizi başka bir siteye yönlendiren ve aboneliğinizi başlatan bu spor servis’de üye olduğunuzda faturaya 13-15 TL arasında bir ücret yansımaktadır.

www.videospor.mobi” adresi üzerinden giriş yaparak veya iptal etmek için 4349 a kısa mesaj göndererek aboneliğinizi iptal edebileceğiniz   haftalık olarak otomatik yenileceğini Yardım için 08505322155 numaradan destek alınabileceği ile ilgili bilgilendirme içeren mesaj gelmektedir.

4349 video spor servisi

Bununla ilgili bir çok kişinin mağdur olduğu ve faturaya yansıyan ücretlerden muzdarip olduğu belirtilmektedir.

Peki video spor servisi aboneliği nasıl iptal edilir?  abonelikten çıkmak için yapılacak gerekli işlemler bulunduğunuz operatör aramak bilgi almak olacaktır. Kesilen para geri alınır mı? Bununla ilgili kesin bir şey olmaksızın adli mercilere başvurabilirsiniz fakat 14 TL için değer mi? diye düşünürseniz sizinle bir çok kişininde bu konuda canı yanacak gibidir.  

Bununla ilgili alınacak en pratik yol bundan sonraki durumlar için telefon hattınızı mobil ödemelere kapatmak olacaktır. Böylece bilinçli veya bilinçsiz ödemelerden kaçınmış olacaksınız.

Arama Tags & Etiket ;

video spor servisi iptali , video spor servisi abonelik iptali , 4349 numara dikkat , video spor servisi nasıl kapatılır , video spor aboneliğini sonlandırma , avea , turk telekom , vodafone , turkcell

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın