Swarm’da Block’lu Kişiyi Nasıl Görebilirim ?

Kim : Seçil

Soru Gönder : Merhaba , Ben Swarm’da Engellediğim bir kişiyi tekrar nasıl bulurum ve bu engelli kaldırabilirim ? bununla ilgili olarak engellediğim kişileri toplu olarak bir yerde görme imkanım var mı ? Teşekkürler

Cevap : Merhaba Seçil hanım , Swarm’da Yeni gelen güncellemeler ile birlikte artık engellenecek kişinin profili üzerinde Block kısmına bastığınızda bu bu kişiyi engelliyorsunuz.

Bu Block ettiğiniz yani engellediğiniz kişiyi tekrar engelle kaldırmak için aynı Engeli Kaldır ( Unblock ) üzerine bir kere dokunmanız yeterlidir. Böylece engelli kişi üzerinden tekrar mesajlaşma imkanı oluyor.

Şimdi Sizin sorunuza gelince Swarm’da engellediğiniz kişileri maalesef toplu olarak bir yerde görme imkanı yok bu engellediğiniz kişinin adını soyadı göre swarm’da arama yaparak tek tek bulmanız gerekecektir.

Bu ileride gelecek olan güncellemeler de değişirse onuda bilmiyorum şuan güncel Swarm üzerinde göremiyorsunuz.

Tags & Etiket ;

Swarm’da engelli kişi , swarm blocklu kişiyi görebilir miyim , swarm engelli bulma , swarm’da engelli kişiler , Swarm’da engelleme nasıl yapılır

Adem ÖCÜT

Merhabalar , Bu Benim Kişisel Blog Sayfam'dır. Diğer Açıklayıcı ve Yasal Hakları İletişim Kısmından Bulabilirsiniz. Adem ÖCÜT ( MCP-MCSA)

Swarm’da Block’lu Kişiyi Nasıl Görebilirim ? (7 Yorum)

Yorum Yaz

  1. Zor ama bir yolu vardır sanırım. Yada gönderdiğim arkadaş isteklerini bulabilir miyim. istek gönderdim sonra tekrar baktım o kişi yok arkadaş arama kısmında, istek gönderdiğim kişiy göremiyorum.

  2. merhaba
    ayarlar-gizlilik ayarları bölümünden “engellediğim kişiler” başlığından engellediklerinizi görebilirsiniz.
    daha önce arkadaşlık gönderdiğiniz kişi kabul etmediyse beklemede olarak görünür. reddettiyse arkadaş olarak ekle butonu çıkar. arattığınızda bulamıyorsanız profili silmiş ya da adını değiştirmiştir.
    ayrıca bir kişinin sizi engellediğini anlamanın tek yolu normalde fotosu oldugunu bıldıgınız bır kısının foto sayısı 0 görünüyorsa sizi engellemiş demektir. onun dışında arkadaş ekleme vs bütün görüntü aynı. ayrıca ortak arkadaşınız var ise engellemişde olsanız fotolarınızı görebiliyor. fotolarınızın görünmemesini istiyorsanız ortak arkadaşlarınızı silmelisiniz.

  3. Merhaba benim sorum şu; swarmda eski bir arkadaşımı engelledim ve bu kişi benim onu engelleyip engellemediğimi bilebilir mi? Birlikte etiketlendiğimiz yer bildirimleri var. Foto sayım sıfır. Hiç fotom yok. Ancak profil fotom var. Arkadaşımda oldukça fazla. Engellediğim kişi onu engellediğimi anlar mı? Sildiğimi büyük ihtimal anlar ancak engellediğim anlaşılır mı? Beni arattığında tekrar çıkar mıyım? Kısacası check in lerime giremez ve sildiğimi anlar ancak engellediğimi anlar mı? :) teşekkürler

  4. Merhaba ben daha tuhaf bişey sormak istiyorum. Arkadaşımda ben engellenmiştim. Sonra onun arkadaşlarına girdiğimde önceden silmiş olduğu bir arkadaşı vardı. Bu mümkün mü. Ve sonradan sayfayı yenilediğimde arkadaşları 79’ken 75 oldu bunu o anda yapmış olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın