yavru kedi sahiplenme

Çözüm Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001)

 Çözüm Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001)

Merhabalar, bu konumuzda Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) çözümü hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

İnternetten canlı yayın videoları, internet TV izlerken karşılaşılacak sorunlar biride Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) uyarı mesajıdır.

Eğer Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) sorunu alıyorsanız bu durumda ne yapılabilir bununla ilgili sorunun nasıl giderileceği hakkında çözüm önerileri yazımızın devamında vermeye çalışacağız.

BU VİDEO DOSYASI OYNATILAMIYOR (HATA KODU 232001) NASIL ÇÖZÜLÜR

Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) probleminin başlıca nedenleri arasında VPN programlarının kullanılması gerekmektedir. Eğer canlı yayın videoları izlerken bu sorunsalla karşılaşıyorsanız ülke konumuzun Türkiye olması gerekmektedir.

VPN kullanıyorsanız bu tür yazılımları iptal ederek canlı yayınlara tekrar bağlanmayı deneyiniz. Böylece kuvvetli ihtimal ile bu sorun düzelecektir.

Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) hatasının diğer nedenleri arasında Proxy bağlanarak izlediğiniz videolardır.

Bu sebeple PROXY kullanıyorsanız bu tür bağlantıları iptal ederek normal internet bağlantınızdaki DNS ayarlarıyla bağlantı sağlayınız.

Tarayıcılarınızın önbelleğini temizlemeyi unutmayın. Tarayıcılarda daha önceki sorunlar nedeniyle Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) problemi yaşanabilir. Bu nedenle tarayıcı önbelleğinizi temizleyiniz.

ÖNBELLEK NASIL TEMİZLENİR

Tarayıcılarınızda engelleme eklentileri kullanıyorsanız bunları devre dışı bırakınız. Bunlar arasında AdBlock gibi reklam engelleyici eklentiler varsa bunları geçici olarak iptal ederek tekrar video izlemeyi deyiniz.

Farklı tarayıcılardan ağlanmayı deneyiniz. Explorer, Mozilla, Yandex, Chrome tarayıcılardan hangisinde sorun yaşıyorsanız farklı tarayıcıyla bağlanın.

İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Zayıf bir bağlantınız varsa Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) hatası alabilirsiniz.

ADSL Modeminizi kapatın ve tekrar açarak yeni İP adresi almasını sağlayınız.

Bunun dışında kullandığınız DNS ayarlarını farklı bir DNS adresi ile değiştiriniz. Bunun için güncel DNS adresleri ve DNS nasıl değişir konusunda aşağıda başlıklardan destek alabilirsiniz.

GÜNCEL DNS ADRESLERİ;

 

En çok kullanılan Güncel Dns Adresleri yazımızı okuyarak adresleri alabilirsiniz.

DNS NASIL DEĞİŞİR

Bu konumuzda Bu video dosyası oynatılamıyor (Hata Kodu 232001) hatası nasıl çözülür konusunda bilgi vermeye çalıştık. Konumuzla ilgili sorular için sayfamızın hemen altında yorumlar sekmesinden bizimle paylaşabilirsiniz. KOD: 2023-2024-2025-2026-2027

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın